Gå til sidens hovedinnhold

Betaler 30.000 for etternavnet ditt

Einar Øgrey Brandsdal tilbyr privatpersoner 30 000 kroner i året om de skifter etternavn til Netthandelen.no. Kjendiser får mer.

(iBergen.no) Gründeren har prøvd det meste innen markesføring. Han har sponset fotballklubben Start, organisasjoner og foreninger og han tilbød Brann-spillerne 100.000 for å lage et avgjørende selvmål mot Brann, .

- Munn til munn er kjent som den sterkeste reklamekanalen i verden. Det handler i all enkelhet om at folk snakker sammen, og bærer man navnet Netthandelen.no har man i alle fall noe spesielt å snakke om, sier Øgrey Brandsdal. Han vurderer selv om han skal skifte navn, men må først gå noen runder med familien.

- Det er en stor beslutning å skifte etternavn, og vi vil naturliugvis være opptatt av at det er riktige personer som bærer navnet. Vi vil kreve at det er personer som oppfører seg skikkelig og at de har en adferd som er omgjengelig og inkluderende. Vi vil neppe satse på f.eks innsatte i norske fengsler. Disse har ingen verdi innenfor murene og neppe en adferd som er å tråd med vår profil, sier han. Gründeren håper at noen av de mest ivrige kundene på auksjonsstedet faller for navnefristelsen.

- Vi ønsker oss folk fra hele landet. Godtgjørelsen er betydelig. Vi bruker gjerne opp mot en million kroner om det er personer som er interessante, og gjerne enda mer for en kjendis. I løpet av få dager presenteres navnekonseptet på Netthandelen.no, sier Øgrey Brandsdal.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted