Gå til sidens hovedinnhold

- Betaler ikke hva som helst for Neuer

Bayern München vil ha keeperen. Men ikke for en hver pris.

Manuel Neuer har i lang tid vært en av Europas toppkeepere, noe som også har ført til mye interesse og utallige spekulasjoner rundt burvokteren.

Det at den tyske landslagskeeperen tirsdag vartet opp med en vanvittig god forestilling i 2-0-tapet mot Manchester United, har heller ikke vært med å dempe ryktene rundt keeperen.

- Vi vil ha Manuel
Tidligere denne måneden gjorde 25-åringen det klart at han ikke kommer til å skrive under noe ny kontrakt med sin nåværende klubb, Schalke 04.

Neuers kontrakt med semifinalisten i Mesterligaen går ut etter 2011/2012-sesongen, og i Tyskland har det blitt sett på som en selvfølge at keeperen vil ende opp i Bayern München.

Den tyske storklubben er imidlertid ikke villige til å legge hva som helst på bordet for å sikre seg sisteskansen før kontrakten med Schalke løper ut.

- Vi vil ha Manuel, sier Bayern München-president Uli Hoeness til TZ Daily.

- Med et slik ønske vi har, så finnes det alltid en løsning, men Schalke kan ikke kreve en astronomisk sum for ham, sier presidenten.

Etter tirsdagens storspill mot Manchester United, var ikke avisene sene om å linke Neuer til den engelske klubben. United har i lengre tid vært på jakt etter en erstatter for Edwin van der Sar.

- Er best i verden
Og selv om det, ifølge pressen, nærmest skal være klart at unggutten David De Gea fra Atlético Madrid skal fylle den rollen, så er dette fortsatt ikke bekreftet fra offisielt hold.

Tidligere stjernekeeper og United-helt, Peter Schmeichel, mener at Neuer hadde vært den perfekte keeperkandidaten for sin gamle klubb.

- Han er trolig den beste keeperen i verden og bare 25 år gammel. Han har allerede vært kaptein i Schalke i flere sesonger og er veldig moden for alderen, sier dansken ifølge Sky Sports.

- Han gjør ikke feil! Jeg har hvert fall ikke sett ham gjøre feil. Slik han spilte mot United var ikke flaks, det var kvalitet. Han hadde passet veldig godt inn som keeper for United.

Også manager Sir Alex Ferguson og United-keeper Edwin van der Sar var fulle av lovord om 25-åringen etter tirsdagens oppgjør i Gelsenkirchen.

Manuel Neuer selv skal imidlertid ha uttalt etter kampen, at det fram til da aldri har vært aktuelt med en overgang til Manchester United.

PS. Franske Lyon er for øvrig i ferd med å forlenge kontrakten til en annen United-aktuell keeper, Hugo Lloris. Det melder franske RMC onsdag.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken