Gå til sidens hovedinnhold

Betis og Nosa merker kjøret

Betis har norgeskjenningen Nosa Igiebor i Afrikamesterskapet og har vært tøft matchet på slutten. Det straffer seg i ettermiddag.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Liverpool dummer seg ikke ut
Oddstips 1: De er bedre enn Zlatan og PSG
V64 Sverige: Solvalla deler ut millioner
Dobbel V5 Sørlandet: Helgrønt for Hamre

søndagens langoddsprogram er både Liverpool og Chelsea i sving i FA-cupen (begge spiller borte). Også Real Madrid og Barcelona er i sving i Spania og det spilles selvsagt seriefotball i Italia, Nederland, Tyskland, Skottland, Portugal, Frankrike, Tyrkia og i Afrikamesterskapet. I tillegg er det full runde i Eliteserien i ishockey her hjemme, det er Hockeyallsvenskan og det er NHL. Det er VM-finale i håndball og det er diverse vintersportdueller.

Det har klaffet veldig bra for våre oddstips denne uken og tre av de fire siste dagene har det blitt flott pluss. Vi har ikke tenkt å gi oss med det og håper å sende dere til utbetalingslukene også søndag.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Athletic Bilbao - Atletico Madrid H 2,90

Athletic Bilbao imponerte mange sist sesong da de blant annet rundspilte Manchester United på Old Trafford i Europa League, men årets sesong har vært en sammenhengende nedtur. Det lengstlevende laget i Primera (bak Real Madrid og Barcelona) er i aller høyeste grad involvert i nedrykksstriden og har ikke mer enn fire poeng ned til trøbbel. Tre kamper etter nyttår har gitt ett poeng og hjemmetallene er ikke bedre enn 4-2-4. Mikel San José er tilbake etter karantene, mens Fernando Amorebieta og Iñigo Pérez fortsatt er ute. Godtgående Atletico Madrid holder koken på andreplass og har åtte poeng opp til serieleder Barcelona, men samtidig sju poeng ned til byrival Real madrid på 3. plass. 4-1-1 på de seks siste, men har ikke bedre enn 4-2-3 på bortebane. Særdeles viktige Falcao er på skadelisten, mens kaptein Gabi er suspendert. To svært sentrale fravær dette for Madrid-laget og da må det være verdi i hjemmeseieren til spreke 2,90 i odds og denne er et klart langskudd søndag.

Parma - Napoli H 2,60
Meget sterke 6-4-0 på eget gress for Parma, som tok et heldig bortepoeng mot Chievo sist helg (1-1). Er på 9. plass i Serie A med sine 31 poeng og hadde laget prestert litt bedre borte (2-3-6) kunne laget kjempet om en topp seks-plassering. Napoli vil være tre poeng bak Juventus (som skuffet med 1-1 hjemme mot Genoa lørdag kveld) med seier her, men det vil være svært typisk Napoli å misse på en slik mulighet. Arbeidsjernet Behrami (m) er suspendert i ettermiddag. Parma er knallsterke hjemme og også her ligger verdien på hjemmeseier og 2,60 er et annet spennende langskudd søndag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Inter - Torino

Ustabile Inter har ikke bebre enn 2-2-2 på sine seks siste seriekamper og hjemme i Milano står laget med 6-2-2 totalt denne sesongen. Nyopprykkede Torino har klart seg forbausende bra etter opprykket og står med sterke 3-2-0 på sine fem siste seriekamper og oppsiktsvekkende gode 2-7-2 på bortebane. Da er det ikke lett å forsvare begredelige 1,48 på at Inter vinner dagens kveldskamp i Italia, og her er det bare å styre unna.

Det er hele 1,8 millioner ekstra i sekserpotten når Solvalla byr på jackpotomgang i V64-spillet søndag. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillvinduet under

HTML EMBED

Dagens spill
Rayo Vallecano - Real Betis

Overraskende nok er dette en toppkamp mellom Rayo Vallecano på 6. plass og Real Betis på 4. plass. Fjerdeplassen i Primera gir som kjent kvalplass til Champions League. Hjemmelaget stod med fire strake trepoengere, før det ble 0-2 tap borte for svakt plasserte Granada sist helg. Vil kun være ett poeng bak Betis med seier her og i høyeste grad med i kampen om gjeve Europacup-billetter. 6-1-3 er sterke tall på hjemmebane. Chori Domínguez og Alejandro Gálvez returnerer fra karantene.

Real Betis står med 4-1-2 på sine sju siste seriekamper og innledet 2013 med to strake seire. Klarte ikke å følge opp i hjemmemøtet med Athletic Bilbao sist helg og kan takke sin keeper Adrian for at laget berget ett poeng (1-1). Har tatt 19 av sine 35 poeng borte (6-1-2) og er faktisk bedre borte enn hjemme (5-1-5). Betis har allerede spilt to kamper denne uken (serie mandag og cup torsdag), og flere spillere sliter med slitasje nå. Nosa Igiebor (eks Lillestrøm) er i Afrikamesterskapet, Chechu Dorado har meldt overgang til Villarreal, Fabricio og Nelson er på vei bort, Ruben Perez er suspendert, mens både Alex Martínez, Juan Carlos, Alex Pozuelo, Angel Lopez og Paulao er skadet.

Det står 2-3-0 på de fem siste tilsvarende i Vallecano og forrige sesong endte det med 3-0 til Vallecano. Real Betis har hatt et tøft program etter nyttår og har allerede spilt to kamper denne uken (mandag og torsdag). Vi kan ikke skjønne annet enn at dette må være en flott sjanse for Rayo Vallecano og 2,15 er flott odds med disse forutsetningene. Vi tilbys gledelig nok også singelspill på denne og spiller 100 kroner på hjemmeseier.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 16.55):
Kamp 192 Rayo Vallecano - Real Betis 2,15 3,05 2,90
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken