Gå til sidens hovedinnhold

Betyr dette at han signerer for Solskjær?

Daily Mail hevder Wilfried Zaha snart lånes ut til Cardiff.

Daily Mail publiserte onsdag en rekke bilder av Manchester United-ving, Wilfried Zaha, på vei inn på sykehuset Bridgewater Hospital i Manchester.

Nå spekulerer avisen i om 21-åringen var der for å gjennomgå en medisinsk sjekk i forbindelse med en overgang til Cardiff City.

Kan bli klar torsdag
Ifølge avisens kilder kan en overgang bli gjennomført allerede torsdag.

Også Wales Online skriver at Zaha gjennomfører den medisinske sjekken onsdag, og blir etter planen Cardiff-spiller ut sesongen.

United-manager David Moyes skal i utgangspunktet ikke ha ønsket å låne ut Zaha mens Ashley Young og Nani er ute med skader, men etter at Young nå er tilbake fra skade skal skotten være villig til å gi slipp på 21-åringen.

- Moyes er lei
Moyes skal også ha sett seg lei av Zahas oppførsel, noe som, ifølge Daily Mail, har satt fart på overgangen.

Moyes skal ha vært opprørt over at 21-åringen møtte opp 45 minutter for sent til mandagens reservelagskamp mot Middlesbrough, og valgte å plassere vingen på benken.

Det har lenge vært store forventninger til Zaha, som ble hentet fra Crystal Palace for 15 millioner pund, men så langt har det blitt lite spilletid for 21-åringen.

Zaha har i flere uker blitt koblet til Cardiff og nå skal altså Daily Mail ha det til at 21-åringen snart vil være til disposisjon for Ole Gunnar Solskjær.

Skulle klubbene bli enige om en avtale før neste serierunde er det likevel tvilsomt at Zaha spiller. Cardiff og Solskjær møter nemlig Manchester United på Old Trafford 28. januar.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken