Gå til sidens hovedinnhold

Bil kjørte inn i bank

Drosjesjåføren skulle bare slippe kunden av utenfor minibanken. Plutselig trillet drosjen inn i banken. Les Oslo-politiets egen logg her!

Bilen trillet inn i banken

SENTRUM: En drosjesjåfør skulle bli med en kunde til en minibank og stoppet rett utenfor banken. Mens de sto der begynte bilen å trille av seg selv og havnet inn i en glassrute. Ruten gikk i knas. Politiet kom til stedet og fikk sørget for varsling slik at ruten ble sikret. Sjåfør og passasjer oppga personalia til politiet.

Støy fra russ

FROGNERPARKEN: Det kom inn melding til politiet kl 0055 om at russ herjet og lagde støy i Frognerparken. Politiet rykket ut og fikk ryddet stedet samt fjernet flere russebusser fra stedet.

Støy fra hund

VÅLERENGA: Det ble meldt fra til politiet kl 0233 om at det var en hund som bjeffet veldig i området ved Vålerenga, og forstyrret beboere i området. Politiet kjørte ut til området og kunne bekrefte at det var skarp bjeffing. Patruljen fikk lokalisert lyden, og forsøkte å komme seg inn til leiligheten hundebjeffingen kom fra. Hunden roet seg etter hvert litt ned.

Mann i tunnelen

GRØNLAND/EKEBERG: Kl 0345 meldte en bilist fra om at han hadde observert en mann som gikk i veibanen i retning Ekebergtunnelen. Det kom ytterligere en melding om at mannen hadde gått inn i Ekebergtunnelen. En politipatrulje kjørte inn i tunnelen og fikk kontroll på mannen. Han hadde gått av en drosje fordi han hadde kranglet med vennene sine. Mannen ble kjørt til Ryen og satt av der.

Gardintrapp i veibanen

BYGDØYLOKKET: Politiet fikk melding kl 0443 om at det så ut til å ligge en gardintrapp eller lignende i veibanen ved Bygdøylokket. Politiet kjørte ut og fikk fjernet gardintrappen fra veibanen.

Lommetyveri

NATHIONALTEATRET: Kl 0845 ble det meldt fra om at en person var blitt frastjålet lommeboken sin ved Nathionalteatret. Det var vektere som hadde fått tak i de som hadde utført tyveriet. Politiet kom til stedet og anholdt to menn på h.h.v. 31 og 48 år. De to mennene ble kjørt til arresten i Politihuset.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai