Gå til sidens hovedinnhold

Bil stjålet to ganger

Politiet ringte bileieren og fortalte den gode nyheten. Da eieren skulle hente den stjålne bilen var den stjålet igjen

(iBergen.no) Bileieren visste ingenting før han ble oppringt av politiet og spurt om han savnet bilen sin.

- Vi fikk et tips om at det sto en bil henslengt i merkelig oppstilling og med rattdekselet brutt opp, forteller Oddvar Nordfonn på operasjonsentralen ved Hordaland Politidistrikt til iBergen.no.

Mareritt

Mannen kunne bekrefte at det var hans bil og at han ikke hadde satt den der. Med andre ord han opplevde alle bileieres mareritt og drøm samtidig. At bilen var blitt stjålet og at den var funnet igjen samtidig.

Problemet var selvsagt at bilen sto åpen og koblet slik at det bare var å stikke to ledninger sammen så startet den. Mannen var på arbeid og rakk ikke fra. Da han endelig nådde fram til bilen - en Audi 100 - etter arbeidstid, var den igjen borte. Stjålet på nytt. For andre gang på ett døgn.

Fant den

Denne gang var det eieren selv som fant bilen henslengt ved Krohnsminde Idrettsplass i Bergen, med de samme skadene som om morgenen, men uten ytterligere.

- Vi har ikke kapasitet til å stå vakt ved bilen helt til eier dukker opp. Vi har heller ikke budsjett til å taue bilen inn i varetekt til eieren dukker opp uten at det er helt nødvendig, sier Oddvar Norfonn til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet