Gå til sidens hovedinnhold

Bildene som ryster MMA-verdenen

- Politiet kommer aldri til å tro meg.

Det skal ha blitt utlovet en belønning på rundt 60.000 kroner til den som kan hjelpe politiet med å få fatt på MMA-profilen Jon Koppenhaver.

32-åringen, i ringen kjent som War Machine, er mistenkt for å grovt ha mishandlet sin tidligere kjæreste, pornostjernen Christy Mack. Koppenhaver oppgir via nettsamfunnet Twitter at han nå ikke tør å melde seg selv til politiet.

- Jeg er ingen dårlig kar. Jeg dro dit for å overraske kjæresten min og gi henne en forlovelsesring, men det endte med at jeg måtte kjempe for livet mitt. Politiet kommer aldri til å behandle meg på en rettferdig måte, de kommer aldri til å tro meg. Jeg vurderer fortsatt hva jeg skal gjøre, men til syvende og sist er dette et vrien situasjon, sier MMA-profilen på Twitter.

- Jeg ønsker bare at den andre karen ikke hadde vært der og at Christy og jeg kunne få være lykkelig forlovet. Jeg vet ikke hvorfor jeg har denne forbannelsen over meg. En dag skal sannheten komme fram, sier han.

- Brutal vold
Amerikaneren er kjent fra TV-serier som Ultimate Fighter og har også konkurrert i UFC. Der fikk han sparken for å ha kommet med upassende uttalelser på sosiale medier og sluttet seg derfor til Bellator Fighting Championship. Etter de siste kontroversene, har avtalen hans der blitt avsluttet.

Det var angivelig en fredag kveld Koppenhaver dukket opp uannonsert hjemme hos kjæresten Mack. Hun forteller om det som skjedde:

- Når han fant meg, var jeg sammen med en annen mann. Vi var påkledte og ikke bevæpnet. Uten å si et eneste ord, begynte han å mishandle vennen min. Da han var ferdig ble vennen min sendt på dør og han snudde seg mot meg. Han tvang meg til å kle av meg og dusje foran han. Deretter dro han meg med ut og slo meg i ansiktet. Jeg husker ikke hvor mange ganger han traff meg, jeg vet bare hvor mye han skadet meg. Jeg hadde 18 benbrudd rundt øynene, nesen var knekt og jeg manglet flere tenner, sier Mack.

- Brukte kniv
Ifølge Daily Mail så kan ikke Mack se på venstre øye etter episoden. Hun sliter også med å snakke tydelig. I tillegg skal 23-åringen ha brukket halebeinet og sprukket leveren, noe som blant annet fører til at hun ikke kan gå.

- Jeg har også flere sår som en følge av en kniv han hentet på kjøkkenet. Han trykket den inne flere steder, som i hånden min, øret mitt og i hodet. Han skar også av det meste av håret mitt med kniven, forteller hun videre.

Mack klarte til slutt å rømme og kom seg til sykehus. Politiet har bekreftet at både Mack og vennen hadde blitt utsatt for alvorlige, men ikke livstruende skader. Koppenhaver skal nå angre på det han gjorde mot kjæresten.

- Jeg elsker deg og håper du har det bra. Jeg kom tidlig for å overraske deg. Jeg kan ikke forstå det jeg oppdaget og det som skjedde. Hjertet mitt er knust. På alle måter. Jeg kommer alltid til å elske deg, skriver MMA-profilen.

HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken