Gå til sidens hovedinnhold

Bilist i feil fil på E18

Farlige trafikanter, en mann som ville kjøpe sex og en svidd pizza er noen av sakene fra politiloggen i Oslo i helga.

(iOslo.no) Dette er noen av sakene fra Oslo politidistrikts egen logg:

Lastebil i taket
VÅLERENGATUNNELEN: Klokken 07.48 kom det melding fra Politiets trafikksentral om en lastebil som hadde vært oppe i taket i Vålerengatunnelen nordgående retning. Det skulle ha forårsaket at det falt noe ned fra taket og det ble liggende i midterste felt. Politiet fikk stoppet lastebilen som hadde en mobilkran på slep. Vaktbilen til Vegtrafikksentralen tok bilder av skadene i tunneltaket og skadene som var synlig på mobilkranen. Det kan være grunn til å tro at vegmyndighetene sender fører en regning for utbedring av skader på tunnel taket.

Mot kjøreretningen
VÆKERØ: Klokken 10.10 kom det inn meldinger om en gammel sølv farget Toyota som hadde forvillet seg ut på E18 mot kjøreretningen. Bilen kjørte mot Vækerø i feltet som er ment for trafikk mot Skøyen. Asker og Bærum politidistrikt ble varslet samt at de sendte flere patruljer for å få stoppet kjøreturen. Politiet fant ikke den aktuelle bilen og fikk opplysninger om at bilfører trolig hadde oppdaget hvilken farefull ferd han var ute på og snudd på en eller annen måte.

Tilbød penger
GRORUD: Lørdag kveld fikk politiet melding om at en mann som oppholdt seg ved Grorud jernbanestasjon tilbød penger for at han skulle bli seksuelt tilfredsstilt. Da politiet kom til stedet, hadde mannen forlatt stedet. Politiet søkte etter ham, men han ble ikke funnet.

Truet med flaske
ETTERSTAD: Natt til søndag klokken 00.53 fikk politiet inn fire meldinger om to ungdommer som truet flere med flaske. Dette foregikk i området ved Etterstad. Politipatruljene som kom til stedet pågrep to gutter på 17 år for forholdene. Alle de fornærmede var menn.

Røyklukt
MAJORSTUA: Klokken 04.22 natt til søndag kom det melding om at det kom røyklukt fra leilighet i Sorgenfrigaten. Det viste seg imidlertid etter kort tid å være en godt stekt pizza.

Les flere saker fra iOslo.no.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant