Gå til sidens hovedinnhold

Bisarr skade for Agger

- Han hadde en helt merkelig episode i styrkerommet.

Liverpools Daniel Agger er usikker til helgens ligakamp etter bisarr episode.

Mange ble overrasket da den danske landslagsstopperen verken var i startoppstillingen eller på benken mot Swansea mandag. Etter hvert ble det klart at 28-åringen hadde pådratt seg en skade, og etter kampen røpet manager Brendan Rodgers at omstendighetene rundt denne var av det spesielle slaget.

Agger pådro seg nemlig skaden under et uhell i Liverpools styrkerom.

- Han hadde en helt merkelig episode i styrkerommet. Rett før han skulle ut for å trene, forstrakk han seg da han skulle forhindre at en håndvekt landet på foten hans, sa Rodgers ifølge Daily Mail.

- Han har strukket sidemuskulaturen. Vi må vente og se om skaden roer seg de neste dagene. Gjør den ikke det, har vi rikelig med erstattere. Det er derfor vi hentet inn ekstra spillere i sommer, tilføyer han.

Mandag utgjorde Martin Skrtel og Mamadou Sakho Liverpools stopperpar. De siste 20 minuttene gjorde i tillegg Kolo Toure comeback etter skade – og beviste at også han er kampklar.

Lørdag tar Liverpool i mot Southampton hjemme på Anfield. Hvem som tar plass i midtforsvaret da, gjenstår å se.

Liverpool-manager Rodgers må for øvrig vente i spenning på en avklaring rundt skaden til Philippe Coutinho fram mot helga. Brasilianeren forlot banen mandag etter et tøft sammenstøt med Swansea-stopper Ashley Williams.

Den lille midtbanemannen hadde tydelige smerter i skulderpartiet – og skal ha forlatt Liberty Stadium med armen i fatle. Det endelige skadeomfanget vil trolig først bli klart etter nye undersøkelser én av de nærmeste dagene. (ANB)

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken