Gå til sidens hovedinnhold

Bjerkevorspiel med kanonsport

Bjerke inviterer til fest søndag. Før V75-løpene tar til kl 14.30, er det dags for en herlig V4-omgang.

Sportspills meny søndag:
V75 Bjerke søndag: OGP-fest med norske favoritter
V65 Harstad: Nachspiel i nord med jackpot
Oddsdobbel 1: Endelig et Oslo-lag i OBOS-ligaen
Oddsdobbel 2: Sverige skal til EM
Tippetips: Søndagskupong med EM-kval
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En vidunderlig Bjerkesøndag står foran oss og det er kanskje det beste OGP-stevnet Bjerke har arrangert, ihvertfall ser det slik ut på forhånd. Hele 14 løp skal vi gjennom og før V75-løpene tar til skal vi gjennom en internasjonal V4-omgang. V75 omfatter løp 5-12, mens V5 omfatter løp 10-14. Det er internasjonalt spill til Bjerke søndag og tilsvarende omgang i fjor omsatte for drøye 30 millioner kroner i V75-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke søndag:
V4 kl 12.45
V75 kl 14.30
V5 kl 16.18
DD kl 16.48

I denne artikkelen skal det handle om søndagens V4-løp. Dette er fire egne løp som starter før V75-omgangen starter og her er spillefrist kl 12.45. Spillemessig er det flotte løp, og begge kvalløpene til den såkalte Bjerke Cup (heter nå Energima Cup) er med i V4-spillet. I tillegg et flott treårsløp og avsluttes med et strålende monteløp. Vi spiller bankerfritt og låser monteløpet på to franse hester som imponerte voldsomt på Solvalla.

Det løpet vant 9 Torre Crepin etter tet fra start til mål. Kom i mål på vanvittig sterke 10.0/1609 meter den dagen og bortsett fra landsmannen 2 Valdenburg som utfordret skikkelig mot mål og landet på samme tid, var det langt ned til tredjehesten i det løpet. Det er nesten garanti ( i den grad man kan gi garanti i trav/monteløp) for at disse to gjør opp som seieren og to hester i V4-4 ser ut som et svært sikkert lås.
Rangering V4-4: A: 2-9 B: 1-5-3 C: 7-10-6-8-4

V4-1 - Varmblodshester. Treåringer. 1609 meter autostart.
Frode Hamre hadde ingen god dag med sine stallhester på Solvalla, men i etterkant har Hamre-hesten levert varene. En av de hestene det var stilt forventninger til på Solvalla var 3 R.G's Thunderbolt og debuterte i regi Hamre da. Det endte i startgalopp, men Frode skryter av denne hesten. Vårt førstevalg.

1 Tango Negro blir trolig spillefavoritt. Ble treer i treårsløpet på Solvalla, og gikk fint inn i mål. Arnold Mollema sender ut to hester i dette treårsløpet og både 6 Queenswood og 9 Flashback er aktuelle i toppen. Med på gardering blir også Bo Westergaard-trente 4 Fordaluvachocolate som leverte en fin innsats på Åby 16. mai og Westergaard er optimist.
Rangering V4-1: A: 3 B: 1-6-9-4 C: 2-10-5-8-7

V4-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det første forsøksheatet i Bjerke cup der de fire beste hestene går til finalen. Klar favoritt og mulig bankeralternativ blir 5 Magiccarpetride. Hesten sjokkvant på Charlottenlund under den store Copenhagen Cup-dagen 10. mai og fulgte opp med to kanoninnsatser i Sweden Cup. Møter billigere motstand nå, men har erfaringsmessig vært litt variabel i prestasjonene og det gjør at vi hekter på et par garderinger.

Først med 7 Ravenna som trener Fabrice Souloy skryter av. Har ikke allverdens til programrad, men disse franske hestene er som kjent ute i steintøffe omgivelser til daglig og Goop opp som kusk er sjelden feil. Fra stall Melander kommer flere hester til start i Bjerke cup, selv om det ikke er A-laget til "Tarzan". 3 Disco A.E. har sittet fast i noen løp i Sverige nå, og grunnkapasiteten på denne er som kjent god og startsporet er ypperlig.

På videre gardering tar vi med hedershesten 10 Classic Grand Cru (hadde vi ranket høyrer fra et bedre spor), 2 Orione Spin (til tross for at hesten var langslått av 5 Magiccarpetride i kvalen til Sweden Cup) og Frode Hamre-trente 4 Broadway Legs (litt forbedret på slutten og bortsett fra 5 Magiccarpetride er ikke motstanden særlig tøff).
Rangering V4-3: A: 5 B: 7-3-10-2-4 C: 6-1-8-9

V4-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det andre forsøket til Sweden Cup ser vidåpent ut på forhånd og vi markerer likegodt for samtlige hester på samtlige forslag.

4 Beer Summit er den trolige tetkandidaten og settes først på bakgrunn av det. Men er ikke den tøffeste gutten i klassen og er definitivt ingen hest å lene seg på. 1 Underpaid Hanover har vært nede i en liten bølgedal, men varslet form igjen i siste start og står ypperlig til her. Norsk 2 Rafolo og 3 Remee La Marc har begge trukket fordelaktige sporr, og bør kunne ta seg til finale, og begge kan også vinne dette løpet med klaff.

Fra bakspor er både 9 Rue De Bac og 10 Repay Merci aktuelle. Hestene 5 Prince Tagg, 6 Deuxieme Picsous og 8 Increased Workload holder alle usikker form, men dette er ikke det tøffeste løpet og da markerer vi for denne trioen også.
Rangering V4-3: A: 4 B: 1-2-3-10-9 C: 6-5-8


Kommentarer til denne saken