Gå til sidens hovedinnhold

Bjørn Helge Riise mot nedrykk

Men Petter Vaagan Moens klubb nærmer seg Premier League-spill.

QPR-SHEFFIELD UNITED 3-0:

Petter Vaagan Moen var ikke med i QPRs tropp som slo Sheffield United mandag kveld, men det kan likevel bli Premier League-fotball på ham neste sesong.

QPR leder nemlig Championship med 79 poeng etter 39 kamper denne sesongen. Sju serierunder før slutt er det ni poeng ned til Norwich på 2. plass og 13 til Cardiff på 3. plass. De to beste rykker direkte opp.

Vaagan Moen har startet én kamp og kommet innpå seks ganger for QPR etter overgangen fra Brann i januar, men han har ikke vært på banen siden februar. Han har imidlertid kontrakt med klubben frem til sommeren 2013. Dermed blir han trolig Premier League-spiller fra høsten av.

Da ser det verre ut for Bjørn Helge Riise og hans Sheffield United.

Riise, som er utlånt fra Fulham, kom innpå etter 59 minutter av mandagens kamp, men maktet ikke å påvirke kampen i den halve timen han fikk. I stedet ble det altså et klart tap for Sheffield United som ligger på nedrykksplass i Championship.

Det er faktisk hele sju poeng opp til Crystal Palace på sikker plass, og som skrevet, sju kamper gjenstår av årets Championship.

PS. Wayne Routledge 2 og Alejandro Faurlin scoret for QPR.

HTML EMBED
Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken