Henrik Bjørnstad har begynt å få dreis på sakene på PGA-touren, selv om turneringen på Puerto Rico denne helgen er blitt forsinket på grunn av plaskende regnvær på slutten av forrige uke.

Søndag kveld norsk tid spilte Bjørnstad de første 13 hullene på sin tredje runde, og åpnet like godt med tre strake birdier. På det tidspunktet lå Bjørnstad helt oppe på en delt tredjeplass i turneringen med 630.000 dollar i førstepremie.

Sjekk Bjørnstads scorekort her

Avsluttes mandag
Dessverre er det kommet to bogeyer etterpå, så Bjørnstad lå på en delt 26. plass da arrangørene stoppet spillet på grønn av mørke søndag kveld.

Turneringen spilles ferdig mandag, og spillerne fortsetter der de slapp på tredjerunden klokken 12 norsk tid.

Bjørnstad har vært svært fornøyd med spillet på Puerto Rico og håper nok å klatre noen plasser mandag.

Sjekk stillingen her

Etter planen skal den tredje runden avsluttes så tidlig som mulig mandag, og den fjerde og siste runden spilles i kveld norsk tid.

Els - endelig
Samtidig med turneringen på Puerto Rico har de virkelige kanonene i golfverdenen gjort om seieren i World Golf Championship på banen The Blue Monster i Florida.

Og endelig ble det en seier for Ernie Els igjen. Sørafrikaneren kalles «The Big Easy» på grunn av sin tilsynelatende anstrengte sving, men måtte jobbe hardere enn noensinne for å sikre sin første seier på to år.

- Dette betyr så mye. Jeg trodde at det aldri kom til å skje igjen. Jeg måtte bevise det for meg selv, sa en overlykkelig Els etter seieren.

Bogey-fritt
Els spilte de siste 23 hullene i turneringen uten en eneste bogey, og avsluttet med en råsterk 66-runde, seks under par.

Els endte totalt 18 under par, og slo sin landsmann på andreplass Charl Schwartzel med fire slag. Ned til Matt Kuchar på tredje var det hele sju slag, så seieren var svært overbevisende.