VESTBY (Moss-avis.no): Lenge før dørene åpnet på Norwegian Outlet klokka 07.00 fredag morgen, var det lange køer av kjøpelystne kunder utenfor. Kø ble det også på veiene rundt outlet-senteret i Vestby. Ifølge politiet i Follo var det kø på avkjøringsrampen på E6 og politiet oppfordret folk til å utvise aktsomhet.

Allerede klokken 06:30 begynte folkemassen å ta seg opp foran gitteret til inngangen. Stemningen tok seg ytterligere opp da korpset «Soon etter frokost» kom marsjerende og stilte seg opp midt i folkemassen.

Se video her (saken fortsetter):

HTML EMBED

Over 30.000 kunder

I fjor var det 30.000 kunder innom salget og daglig leder for Norwegian Outlet, Einar Sørland, forteller til Moss Avis tidlig fredag morgen at de forventer minst like mange kunder i år.

– Åpningen i år har faktisk vært bedre, så det blir nok over 30.000 i dag, sier Sørland.

Hver eneste time, fra klokken 07:00 til klokken 22:00 fredag kveld, er det et nytt salg på senteret. Tidlig fredag morgen var det boxsershorts hos Bjørn Borg som trakk mange kunder.

Det samme gjorde billige dresser og skjorter fra herrebutikken Follestad. Moss Avis var i kontakt med flere kunder, som ikke hadde tid til å la seg intervjue.

– Vi må videre til neste salg, svarte flere og løp ut av butikkene.

– Mest for moro skyld

I Bjørn Borg-butikken var køen allerede lang bare sju minutter etter åpning. Venninnene Annie Skogheim fra Lørensekog og Hilde Kjelsås fra Moss sto midt i køen, med favnen full av boxershortser.

– Jeg var her i fjor også og fikk kjøpt noen veldig fine, og billige, dresser så derfor ville jeg tar turen i år igjen, forteller Annie Skogheim.

– Og disse var jo veldig billig da, sier Hilde Kjelsås til moss-avis.no.

Men om posene blir store og tunge eller ikke, bryr hun seg ikke så mye om.

– Jeg er her mest for moro skyld. Det er god stemning her og litt moro som skjer ved siden av, så da er det gøy å ta turen, sier hun.

Les flere saker fra Moss Avis her!