Blackburn Rovers skal være i ferd med å få i stand en avtale for Zenit-spissen Pavel Pogrebnyak. 25-åringen skal tidligere også ha vært aktuell for både Bolton og Everton, uten at partene kom til enighet.

Ifølge Sky Sports skal Morten Gamst Pedersens klubb være svært nær å bli enig med russerne om verdien til spilleren. Pogrebnyaks kontrakt med Zenit varer fram til november 2009.

Zenit-president Maxim Mitrofanov bekrefter at klubbene er i samtaler.

- Tirsdag ble vi kontaktet av representanter fra Blackburn, og de kom med et bud på Progrebnjak. Budet er ikke langt unna vårt prisforlangende, sier Mitrofanov.

- Så lenge de sender oss et akseptabelt bud innenfor tidsfristen, så vil vi ta kontakt med Pogrebnyak, og anbefale ham at en overgang til England er riktig.

Pogrebnyak har scoret 28 mål på 51 kamper for Zenit St. Petersburg. Han var også førstevalg på det russiske landslaget før EM i 2008, men ble skadet rett i forkant.

Spissen innrømmer at han godt kunne tenke seg å spille i Premier League.

- Jeg er en stor fan av engelsk Premier League, og har alltid drømt om å få muligheten til å spille der, forteller den russiske spissen.

Nyheten om at Blackburn er i ferd med å sikre seg Pogrebnyak, forsterker også ryktene om at Roque Santa Cruz er på vei bort fra Ewood Park.

Den paraguayanske storscoreren har i lengre tid vært jaktet av Manchester City.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).