Gå til sidens hovedinnhold

Blåste inn naboens vindu

Vinduer i nabohusene ble blåst inn så bøker og bilder fløy vegg i mellom. 150 meter høye flammer stod mot himmelen da gassbeholdere eksploderte i en brann i Sørreisa natt til søndag.

Politiet fikk meldingen klokken 0021 natt til fredag. Til alt hell tyder det meste på at ingen kom til skade i den eksplosjonsartede brannen.

- Brannvesenet har akkurat kommet frem. De rapporterer at stedet er fullstendig overtent. Gassflasker eksploderer, sa operasjonsleder Arild Falck Johansen ved Troms politidistrikt til TV 2 Nettavisen like før klokken 0100.

Brannen brøt ut i en garasje tilhørende Norhaug maskin. Garasjen ligger om lag 15 kilometer fra Finnsnes i Troms. Det er uvisst hva garasjen ble brukt til å oppbevare, bortsett fra gassbeholdere.

Klokken 0200 var brannen under kontroll.

Blåste ut vinduer
- Patruljen på stedet opplyser at flere nabohus har fått store skader som følge av eksplosjonene. Vinduer er blåst inn og bilder og bøker er ramlet ned fra vegger og bokhyller, sier operasjonsleder Falck Johansen til TV 2 Nettavisen.

Frontrutene på fire lastebiler er også blåst ut etter de voldsomme gasseksplosjonene.

Beboere i området opplyser at huset de bor i har ristet flere ganger på grunn av det som kan tyde på eksplosjoner.

- 150 meter høye flammer
- Det er det verste jeg har sett. Flammene må ha vært minst 150 meter høye, sier et kvinne på stedet til TV 2 Nettavisen i natt.

Brannvesenet driver nå etterslukking og eier av garasjen er varslet.

Operasjonsleder Falck Johansen sier til TV 2 Nettavisen at det er alt for tidlig å si hva som er årsak til brannen.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken