Gå til sidens hovedinnhold

- Ble aldri truet av Liverpool-fansen

Nå takker Luis Suarez supporterne og kaller Liverpool for sitt hjem.

Luis Suarez er helt klar på at Liverpool fremdeles sikter på toppen av tabellen til tross for at Arsenal ble et nummer for store sist helg.

Den kontroversielle spissen har avvist rapportene om at han skal være på vei til Real Madrid i januar og hevder i stedet at han er svært tilfreds på Anfield.

- Jeg vet ikke noe om interessen fra Real Madrid, og jeg er glad for å være i Liverpool, sier Suarez til radiokanalen 890 i hjemlandet ifølge The Mirror.

Tror på topplassering
Suarez, som tidligere har gjort det klart at han ønsker Champions League-spill, tror det er gode sjanser for at Liverpool klarer det denne sesongen.

- Hele laget er virkelig opprømt og ser fram til en god sesong. Vi har vært på toppen en stund, og det er fremdeles der vi sikter oss inn på å være. Vi har fortsatt momentum, og tror at vi kan nå toppen.

Uruguayaneren forteller videre at han syntes perioden i sommer da han var fryst ut av laget, var tøff. Han likte imidlertid hvordan spillerne reagerte.

- Da jeg ble separert fra resten av stallen, fortalte de andre spillerne meg at de ikke likte det, og at de ville at jeg skulle være med dem og trene. I dag føler jeg støtte fra lagkameratene, og jeg setter pris på støtten deres.

- Støtten til fansen er også veldig viktig for meg. Jeg har alltid kunnet gått på gaten uten å havne i trøbbel. Jeg ble aldri truet eller noe slikt - folk ba meg om å bli.

- Liverpool er mitt hjem
Suarez går langt i å antyde at han kan komme til å bli værende i Liverpool i flere år framover.

- Jeg føler meg som en del av noe i Liverpool. Det er hjemmet mitt. Jeg er komfortabel og fornøyd her - jeg jobber hardt for Liverpool og vil alltid være takknemlig overfor klubben og lagkameratene.

Liverpool ligger på tredjeplass i Premier League, med 20 poeng etter ti serierunder. Arsenal topper tabellen med 25 poeng.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken