Gå til sidens hovedinnhold

Ble begravd levende

Rystende detaljer om drapet på ni år gamle Jessica Lunsford i Brooksville i Florida kommer nå opp før rettssaken mot John Couey (46).

Torsdag ble tiltalebeslutningen offentliggjort etter det bestialske kidnappingen og drapet i Florida tidligere i år.

Ni år gamle Jessica Lunsford forsvant fra sitt soverom 23. februar i år. 19. mars ble hun funnet død og begravet bak bobilen til John Couey på andre siden av gaten fra der jenta bodde.

Det var John Couey selv som fortalte politiet hvor de kunne finne jenta.

I papirene står det at jenta ble holdt levende i hjemmet til Couey samtidig som politiet kom på døra for å lete etter jenta. Men fordi de ikke hadde en ransakelsesordre, ble ikke niåringen funnet. Dette er nye opplysninger i saken.

Tidligere har etterforskerne sagt at Lunsford bare ble holdt i live i knapt en dag. Dermed ville det ikke hatt noen betydning om de hadde ransaket huset til den tidligere pedofildømte Couey som bodde i nabolaget til Jessica.

Couey har fortalt at han holdt Jessica innesperret i et skap i tre dager etter at hun forsvant. Deretter bandt han hendene hennes med en ledning fra stereoanlegget, puttet henne i en bag, og begravde henne bak bobilen.

- Hun levde. Jeg begravde henne levende. Det var dumt, men hun led, sa Couey til politiet etter arrestasjonen.

Couey sier han gravla jenta for å slippe fengsel.

- Jeg ble redd. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde vel ikke lyst til å gå i fengsel. Men jeg må likevel. Det fortjener jeg.

Couey har ikke erkjent straffskyld for anklagene om kidnapping, seksuell mishandling og drap. Påtalemyndigheten har sagt at de vil kreve dødsstraff for Couey.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken