Gå til sidens hovedinnhold

Ble kompis med pedo-lærer i fengsel

Så byttet Lommemann-siktet til lærerens advokat.

Etter at den siktede i Lommemann-saken (56) ble overført til en avdeling for sedelighetsdømte for noen uker siden, har bergensmannen tilbrakt mye tid med en 56 år gammel lærer fra Nittedal som er dømt for grove seksuelle overgrep, skriver VG lørdag.

I går ble det klart at den antatte Lommemannen har byttet advokat fra Tor Erling Staff til Gunhild Lærum. Lærum er også forsvarer for læreren, som er dømt til seks års forvaring etter å ha begått grove overgrep mot unge gutter gjennom flere år. Læreren har tilstått og samarbeidet med politiet.

- Valgte Lærum etter råd
VG skriver at valget av Lærum kom «etter råd» fra den pedofilidømte læreren. Nå skal den Lommemann-siktede også være klar til å la seg avhøre av politiet.

Advokat Tor Erling Staff har etter pågripelsen av den 56 år gamle bergensmannen i januar flere ganger kritisert politiet for deres arbeid i saken. Nå har han imidlertid snudd på flisa, og skryter i et brev til politiadvokaten av påtalemyndighetens arbeid, ifølge aftenposten.no.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Helt usedvanlig grei
«... jeg har opplevet Dem i Deres funksjon som helt usedvanlig grei, pålitelig, vennlig og tilgjengelig» skriver Staff i brevet.

Politiadvokat Jorid Kile Berg sier til Aftenposten at de to hadde et godt samarbeid.

Reklame

Hev smaken på grillmaten med disse deilige sausene