Gå til sidens hovedinnhold

Ble umiddelbar publikumsyndling - måtte beklage

Michel Bastos presenterte seg da Roma beseiret Juventus.

ROMA - JUVENTUS 1-0:

Ivorianeren Gervinho ble matchvinner på volley et snaut kvarter før slutt og sendte Roma til semifinale i cupen på bekostning av Juventus.

Juventus har vært ustoppelig i den italienske serien denne sesongen og har åtte poengs luke til Roma etter 3-0-seier i lagenes innbyrdes møte for to uker siden. Roma-trener Rudi Garcia var revansjlysten og mønstret bestelaget tirsdag.

Lekker scoring
Juventus-trener Antonio Conte slapp til flere reserver. Blant dem som fikk hvile var Gianluigi Buffon, Paul Pogba, Kwadwo Asamoah, Stephan Lichtsteiner, Carlos Tevez og Fernando Llorente.

Roma dominerte banespillet, men brukte tid på å komme til store sjanser. Francesco Totti hadde den største i første omgang med et skudd som gikk utenfor.

Juventus skapte lite, og det var Roma som stadig kom nærmere scoring. Et godt angrep i det 79. minutt avgjorde kampen. Innbytter Miralem Pjanic vant ballen og spilte fram Kevin Strootman på venstresiden. Gervinho omsatte elegant hans innlegg i scoring, med utsiden av foten.

Roma hadde flere sjanser til å pynte på resultatet, men ett mål var nok til å kvittere ut semifinalebilletten.

Bastos måtte beklage
Før kampen ble Romas nyervervelse, Michel Bastos, presentert for hjemmefansen. Brasilianeren holdt opp et skjerf med påskriften «Lazio Merda». Lazio er altså Romas argeste rival og nabo, mens merda er et relativt ufint begrep.

Både Roma og Bastos var kjapt ute og beklaget det hele og forklarte at 30-åringen fikk skjerfet fra tribunen og skjønte ikke hva som sto på det.

Hos Roma-fansen har imidlertid 30-åringen allerede blitt en favoritt.

Onsdag tar Milan imot Udinese i sin annen kamp under den nye treneren Clarence Seedorf, mens Fiorentina gjester serie B-laget Siena torsdag. Napoli møter tittelforsvarer Lazio i den siste kvartfinalen neste uke.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken