Gå til sidens hovedinnhold

Blir det livlig i kveld også?

Ja, etter innsatsen å dømme i den siste starten skal i hvert fall konkurrentene stå tidlig opp for å hamle opp med vår banker for dagen.

Vi fikk full klaff på Drammen på mandag hvor 13 416 kroner ble innspilt, og på Sørlandet i går satte vi nok en banker i form av Reve De Va Bene. Vi satser på at den flotte trenden fortsetter i kveld!

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det var en usannsynlig god vinner vi fikk se i det fjerde løpet på Jarlsberg på fredag, og dersom ikke den anstrengelsen sitter alt for mye i kroppen er 5 Lively F.H. i V65-6 snakk om en vinner på ny. S.J.`s Photo-datteren var ved den anledningen en totalt overlegen vinner på strålende 13.0, og etter det vi kunne registrere satt kusk Asbjørn Mehla med stramme tøyler i målgangen (avsluttet som en vind nedover oppløpet, og det med flott spenst i steget helt inn).

Treneren uttalte i forkant av fantomløpet sist at 6-årshoppa trengte et løp i kroppen etter litt pause..., noe som gjør sitt til at vi tror det er en like opplagt utgave vi får se til dagens dyst. Dersom det hadde vært snakk om en hingst ville vi vært litt mer skeptiske, men i åtte av ti tilfeller svarer hoppene med å være strået vassere med en ”trøkk i trynet”. I en feilfri utgave er det neppe snakk om saken, og vi garderer følgelig ikke.

Seiersmaskin tar sin syvende for året?
Ja, sjansene for at svært gode 6 Yarrah Boko gjør så i den fjerde avdelingen skal selvsagt være store, og Coktail Jet-sønnen garderes ikke på de to minste forslagene. 4-åringen virker utømmelig for krefter, og triumfen på 17.6 over dagens distanse i den siste starten så ut til å være nærmest en ren joggetur, etter en avslutning på løpet i 12-fart.

Nå fikk dog Anderssen-traveren akkurat det sporet den storvokste krabaten ikke skulle ha i form av et trangt fjerdespor (en viss galopprisiko derfra...) med full volte, noe som gjør sitt til at vi sikrer oss med tetløpende 7 Atlantic Ås på de to største forslagene. Sistnevnte har løftet seg flere hakk i regi dyktige Bo Westergård, og innsatsen til fjerde på solide 14.1 full vei i den siste starten var av det strålende slaget.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tar ned favoritten fra posisjonen utvendig?
Ja, vi er ikke helt fremmed for det i den tredje avdelingen. 1 Bernoldi pådrar seg et relativt klart favorittstempel med sine 71 %, og dersom Moe Odin-sønnen fortsetter den fine trenden fra sist dreier det seg naturlig nok om en fin vinnersjanse på ny. Ved den anledningen bokførte 7-åringen en enkel triumf på 28.5, men vi er slett ikke sikre på at det var så mye spart i mål (så litt stakkato ut i målgangen..., og det gikk ikke fortere en rundt 30.0 siste fem hundre!). Halle-traveren har i hele sin karriere slitt med mye problemer, og vi tør således ikke å stole helt på den tunge favoritten.

Hode mot hode tror vi uansett at 5 Rams Even er klart tøffere, og Pål Even-sønnen som debuterte med en seier i ny regi sist mener vi må krysses på alle bonger. Trener Geir V. Gundersen ga 6-åringen et pent opplegg ved den anledningen, men når det ført løste seg til slutt speedet 28-prosenteren i spillet voldsomt. Vi hadde rundt 25.0 siste fem hundre på våre klokker, og tidligere har den kapable krabaten vist at han kan løse fryktelig bra bak startbilens vinger (åpnet i 26-fart fjerde sist).

På det største forslaget betaler vi for en superdyping i form av 9 Ness Tjo Ask. Pål Even-sønnen har stått iskaldt til ved flere anledninger, men i kveld kan det fort bli dønn riktig med rygg leder i tøft tempo. 6-åringen er en habil sprinter på sitt beste, og med perfekte luker til slutt blir vi ikke sjokket dersom 8-prosenteren speeder inn til seier.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-1: Vidåpent, og bred gardering er den eneste fornuftige løsningen. Voldsom form viste 11 Thess Mina i den siste starten, og Elding-datteren blir således vår utgang på det store systemet. Ved den anledningen gikk 6-årshoppa en solid sisterunde, og ble belønnet med sølv på fine 31.6 full vei.

V65-2: Et relativt svakt løp for varmblodshester i lavt grunnlag med mange vinnerkandidater, men 6 Ste My Pride blir vår friske utgang i løpet. Vi syntes Super News-datteren var svært tapper etter et tøft opplegg sist, og tidligere har 5-årshoppa vist seg veldig kvikk i vei med dagens startmetode.

V65-5: En rekke gode hester på farten, og klart mest spennende i løpet er etter vårt skjønn er 10 Capital Invest med sine 17 % 7-åringen havnet helt feil på det fra en vanskelig utgangsposisjon i den siste starten, men Capital Idea-sønnen gikk relativt pigg i mål. Dagens distanse passer Celius-traveren langt bedre, og med flotte rygger fra start bør det ligge an til et pent utvendig par underveis.

Nettavisen i storform!
Vi fikk full klaff på Drammen på mandag, hvor vår banker Kjølstad Jo To sørget for at alle våre spilleforslag satt klokkerent! De som kjøpte det minste forslaget til 120 kroner kunne således kvittere ut meget pene 4472 kroner, og totalt innspilt ble da flotte 13 416 kroner! På Sørlandet i går satte vi altså nok en banker i form av Reve De Va Bene , og vi satser på at den flotte trenden fortsetter i kveld!

Ekspertforslag
Vi tar nye tak i dag, og til V65-løpene på Jarlsberg i kveld har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 100, 350, 900 og 2352 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

I tillegg har vi satt opp tre Dagens Dobbel-forslag på hhv 100, 240 og 420 kroner, hvor vi banker et sjettevalg i DD-1, og de spillene kan du få kjøpt her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Jarlsberg på NRK2 kl. 19.30-20.00!

Kommentarer til denne saken