Gå til sidens hovedinnhold

- Blir gjerne i Molde

MOLDE STADION (TV2 Nettavisen): David Ljung er en av Bosman-spillerne i Molde, og det er usikkerhet rundt om han blir i klubben etter denne sesongen. Selv sier han at han gjerne fortsetter.

MOLDE - STABÆK 3-0: - Jeg trives i Molde og fortsetter gjerne her, sier Ljung til TV2 Nettavisen i garderoben etter en kamp hvor han sammen med stopperkollega Marcus Andreasson hadde god kontroll på Stabæks angripere. I tillegg scoret han Moldes første mål.

Kamputvikling og spillerbørs

-Sånn er gamet
Ljung vil sannsynligvis ikke ha problemer med å få bli i klubben om han selv vil, men Moldes direktør Espen Silseth gikk før kampen mot Stabæk ut i media og varslet at enkelte andre spillere må prestere bedre for å få fornyet kontrakt. Han vil etter kampen mot Stabæk ikke komme med noen konklusjoner enda, men gjentar at prestasjonene må heves.

- Det er slik gamet er, man må prestere. Men tida får vise, vi kommer ikke til å gjøre så mye i forbindelse med dette nå før ferien, slår han fast overfor TV2 Nettavisen.

Hulsker viste seg frem
En av spillerne som ifølge Silseth må prestere er Bernt Hulsker, som på sin side svarte med å levere sin kanskje beste kamp så langt denne sesongen. Han laget hele veien problemer for Stabæks forsvarere, og scoret også Moldes tredje mål.

- Vi spilte bra idag, produserer mange sjanser, og truer Stabæks bakre firer skikkelig. Vi burde ha scoret tidligere, mener han.

Trent på det defensive
Assistenttrener Odd Berg har hatt hovedansvaret for treningen til Molde den siste uka i hovedtrener Vågnes sitt fravær, og fokus har blant annet vært på defensiv struktur. David Ljung mener det har gitt positivt utslag.

- Vi er mer kompakte bakover og plasserer oss riktigere. Vi spilte forsvarsmessig godt idag, mener Ljung.

- Vi la vekt på det defensive i dagens kamp, det har vi slitt med i det siste, sier Odd Berg. Han håper også at søndagens resultat vil ha betydning for kampene fremover.

- Jeg tror dette resultatet kan bety mye, det har skortet litt på trygghet og selvtillit i laget i det siste, mener han.

Ingen panikk
Det tok 75 minutter før Molde for alvor våknet og begynte å skape sjanser, først etter at lynvingen Kai Røberg kom inn på høyrekanten ble det fart i sakene, bokstavelig talt.

- Det var ikke panikk for å få inn et mål, men vi slet litt i begynnelsen av 2. omgang, sier Røberg til TV2 Nettavisen. Han mener at laget var mer samspilte i søndagens kamp.

- Vi har vel sprunget for mye hver for oss de siste kampene, mener han.

God Jørgensen
Stabæk på sin side skapte ikke en eneste skikkelig sjanse mot Molde, og stemningen var laber i gtarderoben etter kampen. Martin Andresen var innom og trøstet sine kommende lagkamerater, og var forsiktig optimist.

- Vi er på vei fremover, men pasningskvaliteten må forbedres, mener han.

- Avslutningen av 2. omgang var heller dårlig, og resultatet ble deretter. Det er definitivt Molde som styrer det siste kvarteret, mener assistenttrener Knut Tørum, som fremholder Mads Jørgensen som et lyspunkt.

- Han gjorde en god 2. omgang så lenge kreftene holdt, sier Tørum.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag