Gå til sidens hovedinnhold

Blir han Liverpools hemmelige våpen i vinter?

Jordon Ibe er tilbake på Anfield.

Liverpool bekrefter torsdag at de henter tilbake stortalentet Jordon Ibe fra lån i Championship-klubben Derby. Han har væt der siden i fjor sommer.

Klubben skriver dette på sin nettside.

19-åringen er sett på som et stort talent, men manager Brendan Rodgers mente unggutten hadde godt av kamptrening på et litt lavere nivå.

Etter en svak start på sesongen for Liverpool, ser det imidlertid nå ut til at manageren tror Ibe kan bidra på A-laget og han er hentet ham hjem.

Han spilte 24 kamper og scoret fem mål for Derby.

Ibe var blant dem som imponerte stort i sesongoppkjøringen for Liverpool og mange ble nok litt overrasket over at han ble lånt ut i fjor.

Liverpool skriver på sin nettside at Ibe nå er tilgjengelig allerede for spill med A-laget til helgen, da de røde møter Aston Villa på bortebane.

19-åringen trives best i en kantrolle og er både fysisk og teknisk god. Han har tidligere spilt én kamp i Premier League for Liverpool og en cupkamp.

Det har tidligere blitt sagt at Ibe er et minst like stort talent som det Raheem Sterlign var. Sterling har det siste året fått sitt gjennombrudd i rødt.

Han ble hentet til Liverpool fra Wycombe i 2012 og har tidligere vært utlånt til Birmingham City i Championship. Han har flere landskamper på U-nivå.

Kommentarer til denne saken