WEST HAM - MANCHESTER UNITED 2-2:

Joe Cole fikk sin debut for West Ham lørdag etter at han har returnert til klubben hvor karrieren startet.

Han bidro med to målgivende pasninger lørdag, mens Robin van Persie sørget for at lagene må ut i omkamp med sitt overtidsmål.

James Collins scoret to ganger for første gang i karrieren, mens Tom Cleverley scoret for Manchester-laget i første omgang.

Uavgjort ved pause
Elleve minutter ut i kampen var hjemmelaget meget nærme scoring. Carlton Cole stanget en corner mot mål, men United fikk reddet ballen to ganger på streken.

19. minutter ut i kampen var det United sin tur på corner. Nemanja Vidic vant en tøff duell inne i boksen, men denne gangen stod det en West Ham-forsvarer på rett plass og reddet ballen på streken.

Fire minutter senere tok bortelaget ledelsen. Javier Hernandez løp seg fri på høyre side og la ballen inn i feltet. På motsatt side av sekstenmeteren kom Tom Cleverley på et flott løp og satte ballen enkelt til side for Jussi Jaaskelainen i West Ham-målet.

Etter 26 minutter viste den hjemvendte sønnen seg frem. Joe Cole la ballen inn i feltet fra kanten av sekstenmeteren. Inne i feltet kom James Collins på et flott løp og headet ballen inn i det lengste hjørnet. Herlig innlegg av den tidligere Liverpool-floppen.

Overtidsdramatikk
13. minutter ut i andre omgang fikk vi se en reprise av utligningsmålet.

Joe Cole la inn et innlegg fra venstrekanten. Inne i feltet fikk James Collins gå uhindret opp og heade ballen i det lengste hjørnet.

To assist av Cole og to mål av Collins. Det er sjelden vare for begge to.

I det 68. spilleminutt ble Robin van Persie, som er toppscorer for Manchester United denne sesongen, byttet inn, mens Joe Cole satt blodig nede på gresset etter en tøff duell.

West Ham fortsatte å presse på fremover utover i andre omgang. Bortelaget slet kraftig med å komme til de helt store sjansene.

Tre minutter før full tid var Carlton Cole nære scoring. Ett litt rot inne i feltet stod han plutselig helt alene med keeper. David de Gea var raskt ute og hindret Cole i å score.

Ett minutt på overtid fikk Robin van Persie en fantastisk pasning fra Ryan Giggs. Nederlenderen gjorde ingen feil alene med keeper, og avsluttet klinisk nede i det lengste hjørnet.

Dermed må lagene ut i omkamp.