Gå til sidens hovedinnhold

Blytungt for AGF

Ute av form og med spillere skadet, blir det for tøft selv mot bunnlaget Brøndby.

Sportspills meny 2. påskedag
V4 Hagmyren: En forrykende travdag
V64 Halmstad: Taper ikke feilfritt?
Tippeligaen: Skader og karantener
Oddstips 1: Ikke undervurder Sarpsborg
Oddstips 2: Blytungt for Håland og AGF
Tippetips: Gigantmøte på Lerkendal

Langoddsen bugner av objekter. Tradisjonen tro spilles det Tippeliga 2. påskedag, og vi tilbys en rekke objekter fra England også, der det er full rulle i Championship, League One, League Two og Conference. Chelsea møter Manchester United til omkamp i FA-cupen.

Primera Division og Ligue 1 finner vi, og mye moro i Allsvenskan, som nå er i gang, samt dansk superliga. Samtidig spiller Hundvåg og 41 andre norske klubber NM-kvalifisering, her kan det være gull å hente for alle med lokalkunnskap.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Vålerenga - Sogndal, hvilket lag scorer først? Sogndal 2,85

Tippeligaen. Vålerenga var litt rufsete bakover i Bergen, samtidig som de ikke satt egne sjanser før på slutten av kampen. I dag skal de reise seg og vinne hjemme mot Sogndal, og det gir vi dem gode sjanser til å klare. Vi imidlertid ikke sikre på at de klarer å holde eget bur rent. Sogndal ledet til pause her i fjor og vant 2-0 til slutt, og de vant 1-0 i Sogndal senere i sesongen. De viste seg målfarlige i premieren mot Tromsø, og det er ikke utenkelig at de scorer det første målet på Ullevaal. 2,85 ser for høyt ut på Sogndal i dette veddemålet. De kan fort ta en tidlig ledelse her, det er litt typisk Enga å være sløve i starten og så vinne til slutt.

Rosenborg - Brann, over/under 3,5 mål H 2,35
Tippeligaen. Begge lag fikk vist i premieren at de vet hvor målet står. At Rosenborg scorer her, er vi rimelig trygge på, vi tror de vinner kampen. At en danske scorer for hjemmelaget, ser også sannsynlig ut. Men Brann kan score mål de også, med unge krefter går de fremover, og de kommer ikke til Lerkendal for å ligge lavt og få 0-0 eller ryke 0-1 på slutten. Innbyrdes oppgjør bakover i historien har endt 2-1, 3-1, 3-6, 2-1, 2-3 og 3-0. En rekke målfarlige typer er løs, og heller enn 1,50 for at begge lag scorer, fristes vi av 2,35 på at det blir minst fire scoringer i kampen.

Dagens avslag
86. Portsmouth - Tranmere Rovers B 2,25

League One. Portsmouth var nær seier forrige runde, igjen, men det ble 1-1 borte mot Preston. Her var Portsmouth store outsidere, noe de ikke er i dag, og for nå har alle oppdaget at midlertidig manager Guy Wittingham har løst en kjempefloke i den økonomisk skakkjørte klubben. Wittingham har fått kontinuitet i laget, han har vært heldig som har unngått så mye skader selvsagt, men med samme lag eller nesten samme lag i hver kamp har det blitt poeng i åtte av de ti siste, og hjemmeseier i de to siste, mot Coventry og Bury. Tranmere, derimot, har tapt seks av sine ti siste, senest 0-1 hjemme i nøkkelkampen mot Sheffield United, og nå kan play-off ryke. De tre siste bortekampene har de tapt 0-1, 0-2 og 0-3, og de skal i våre øyne ikke være favoritter i Portsmouth.

Dagens spill
For en mandag på langoddsen. Sjelden eller aldri har utvalget vært så stort på en mandag. Vi trekkes mot Tippeligaen, selvsagt, og skal spille en hjemmeseier der til høy odds, men vi skal også ha med et spansk og et dansk objekt i dag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

81. Brøndby - AGF
Dansk superliga. Har Brøndby noe på gang, eller har de ikke? Når en gammel storklubb av Brøndbys kaliber ligger på nedrykk når sesongen går mot slutten, er man veldig på vakt for signaler om når det skal snu. Det ville vært synd om de skulle rykke ned, men vi heller mot at de ikke har noe på gang, laget som helhet er svakt denne sesongen, og nå må det kjempes for hvert eneste poeng. Man må slutte å tro at dette skal ordne seg, bare fordi man "alltid" har spilt i superligaen. Etter pausen har de tapt 0-2 hjemme for Randers, slått dagens motstander 3-0 hjemme, før det ble 1-1 mot Midtjylland og langfredag tap 0-1 i Esbjerg. Det eneste laget de har slått, er altså AGF, som ifølge rapportene har spilt så svakt denne våren at danskene ikke kan huske sist de opplevde så sjanseløs fotball på øverste nivå. 2-4-5 totalt hjemme for Brøndby.

Makienok (a) er tilbake fra suspensjon, det trekker hjemmelagets sjanser til å score kraftig opp. Oke Akpoveta (a) er suspendert denne gangen, det gjør ingenting så lenge Makienok er tilbake.

Vi gikk mot AGF borte mot Nordsjælland langfredag, og da timen var spilt hadde de sluppet inn 4 mål. Kampen endte med tap 2-4, noe Nordjælland skammet seg over, de burde vunnet langt klarere. AGF ble løpt i senk, de henger ikke med for tiden og er etter hvert ganske hardt rammet av skader. De har tapt 1-2 i Esbjerg, 0-3 hjemme for dagens motstander og 2-4 for Nordsjælland etter vinteroppholdet, og at de innimellom dette har klart å slå OB 2-1, var ifølge rapportene et resultat av at OB gjorde sesongens svakeste kamp. 6-0-5 borte totalt, etter en god høst.

Vatsadze (a) er ny på skadelisten, han brakk ankelen sist. Fra før er Atle Roar Håland, Søren Larsen og Martin Jørgensen ute, og Edafe Egbedi er opptatt med landslagsspill i Afrika U20-mesterskapet. Unge Solberg (a) er tilbake fra sykdom og Pasanen (f) fra skade. Troppen:

Rasmussen, Ousager - Pasanen, Eckersly, Jønsson, Sorin, Omarsson, Putros, Kure, Kikreskov - Petersen, Nørregaard, Akharraz, Sigurjonsson, Povlsen, Scheel, Sloth - Skhirtladze, Solberg, Devdariani

Kampen skal spilles for tomme tribuner. Her skal Brøndby ha gode muligheter til å ta 3 sårt tiltrengte poeng, og utfra AGFs skadeliste og det de har vist denne våren, er dette en hjemmeseier. Odds på 2,30 for at AGF taper enda en kamp på rappen er absolutt interessant, og vi spiller denne alene. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

81. Brøndby - AGF 2,30 2,90 2,60

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken