Edvald Boasson Hagen er én av seks nordmenn som stiller til start i årets utgave av Paris-Roubaix.

26-åringen er kaptein på Sky-laget i sykkelmonumentet, for første gang i sin karriere.

Gutten fra Rudsbygd har hatt en forholdsvis god vårsesong, med en pallplass i Omloop Het Nieuwsblad, samt flere andre solide prestasjoner, blant annet i Flandern rundt.

LES OGSÅ:To nordmenn blant favorittene i Paris-Roubaix.

Nordmannens resultater i Paris-Roubaix har imidlertid ikke vært like gode de siste årene, men nå mener Boasson Hagen at den trenden kan snu.

- Det er ikke vært det helt store før, men jeg har følt meg sterkere for hvert år og jeg tror at jeg vil gjøre det bedre i år, forteller Boasson Hagen til Cyclingnews.com.

- Jeg følte meg veldig sterk forrige søndag, og vi har et veldig godt lag. Vi må spille kortene våre riktig og få det beste ut av laget. Det er morsomt å få muligheten til å være kaptein på søndag. Dette er mitt største mål hittil i denne sesongen, og jeg ser frem til det, sier 26-åringen.

LES OGSÅ: Hushovd: - Han er en nusselig type.

Søndag sykler Boasson Hagens Paris-Roubaix for fjerde gang, men han har aldri klart å blande seg inn blant de 20 beste. Sky-rytteren har sin 42. plass fra 2012 som sin beste plassering.

Dette er Sky-laget som skal hjelpe Edvald til seier i Paris-Roubaix:
51 Bradley Wiggins (GBr)
52 Edvald Boasson Hagen (Nor)
53 Bernhard Eisel (Aut)
54 Christian Knees (Ger)
55 Salvatore Puccio (Ita)
56 Gabriel Rasch (Nor)
57 Luke Rowe (GBr)
58 Geraint Thomas (GBr)

De øvrige nordmennene som starter søndagens klassiker er: Thor Hushovd (BMC), Alexander Kristoff (Katjusja), Vegard Breen (Lotto Belisol), Vegard Stake Laengen (Bretagne) og Gabriel Rasch (Team Sky).