Gå til sidens hovedinnhold

Bøhn sparket av Larvik

Treneren mener beslutningen er urimelig.

Larvik HK meldte tidligere mandag på sine egne nettsider at Bøhn er ferdig som trener i klubben med umiddelbar virkning.

Etter samtaler med Bøhn mandag besluttet klubben å bryte med suksesstreneren.

Bøhn har vært med på trenersiden i ni år i Norges suverent beste håndballklubb på kvinnesiden. 45-åringen har vært hovedtrener de siste seks sesongene.

- Dette er en personalsak som krever diskresjon. Jeg kan ikke si annet enn at vi er nødt til å avslutte samarbeidet, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til Nettavisen.

- Urimelig
Bøhn selv føler seg urettferdig behandlet.

- Jeg føler at det er helt urimelig og at beslutningen er tatt på sviktende grunnlag, sier Bøhn til TV 2.

Ifølge TV-kanalen er det Bøhns forhold til landslagets strekspiller Heidi Løke som er hovedårsaken til sparkingen. Bøhn og Løke er samboere.

- Ja, jeg frykter det. Hvorfor må du nesten spørre klubbledelsen om, sier Bøhn.

I forrige uke ble det kjent at Larvik-treneren skal ha vært med Løke til Wien da hun forhandlet ferdig avtalen som gjør at hun spiller for ungarske Györ fra neste sesong.

Larviks sportssjef, Ole Gustav Gjekstad, innrømmet nyttårsaften overfor VG at han hadde hørt ryktet. Han understreket da at Larvik ikke ønsker at noen av klubbens ansatte skal bistå spillere i forhandlinger med andre klubber.

- Lei oss
Larviks daglige leder vil imidlertid ikke bekrefte om dette er årsaken til det plutselige bruddet med treneren.

- Da er vi inne på detaljer som er vanskelig for oss å kommentere. Vi er rett og slett lei oss for at vi ikke kan fortsette med Karl Erik, og synes dette er utrolig kjedelig. Han har til de grader levert bra i sine år i klubben, og vi skulle ønske at situasjonen ikke var slik, sier Bruun Hansen til Nettavisen.

Assistenttrener Tor Oddvar Moen overtar hovedtreneransvaret i Larvik, mens sportssjef Gjekstad får en rolle i trenerteamet.

Sjekk siste sportsnytt herHTML EMBED
Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken