BARCELONA - ATHLETIC BILBAO 4-1:

Barcelona har fosset fra seier til seier denne sesongen. Men mot slutten av en lang sesong ser også de etter muligheter for å hvile sentrale spillere.

På hjemmebane mot Athletic Bilbao benyttet Barcelona-trener Pep Guardiola muligheten til å hvile både Zlatan Ibrahimovic, Xavi og Thierry Henry, for å nevne noen.

På banen var likevel Lionel Messi. Den brennhete argentineren sto med 25 mål i serien før oppgjøret mot baskerne, men det var ikke i Messi som skulle komme i sentrum denne gang.

For etter at Jeffrén Suarez ga Barca ledelsen etter 27 minutters spill, var det Bojan Krcic som skulle sikre seieren for Barcelona.

Først ble han servert av kaptein Carles Puyol like før pause. Deretter gjorde han det meste selv da han dunket inn 3-0 på vakkert vis etter en snau times spill.

Men om ikke Messi var kampens store profil, sørget han i alle fall for å øke antallet mål for sesongen. Pedro serverte og Messi dyttet inn 4-0.

Bilbaos Markel Susaeta reduserte til 4-1 i det 77.minutt, men det hjalp lite. Barcelona vant oppgjøret 4-1 med et noe reservepreget lag. Det er imponerende.

Med seieren legger Barcelona press på tittelrival Real Madrid, som skal spille borte mot Racing Santander søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!