Gå til sidens hovedinnhold

Bolton har noe på gang

Kan den gamle Premier League-klubben klare opprykk likevel?

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Bjerke: Hamre og en lady
V4 Axevalla: Det ser grønt ut

Tippeligaen: Nettavisens tabelltips
Oddstips 1: Duket for Dortmund
Oddstips 2: Bolton er på gang

Finsk og svensk ishockey er godt representert på langoddsen, som ellers domineres av engelsk fotball fra nest øverste nivå og nedover samt to de returoppgjørene i Champions League, Borussia Dortmund - Shakhtar Donetsk og den mildt sagt spennende kampen mellom Manchester United og Real Madrid. Natt til onsdag er det NHL og fotball fra Sør-Amerika.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
27. Manchester United - Real Madrid U 3,15

Champions League, 1/8-finale, returoppgjør etter 1-1 i Madrid. Dette er kveldens store kamp, og vi tror den kan bli ekstremt jevn og spennende. Manchester United har vært veldig stødige og gode på Old Trafford denne sesongen, og med et viktig bortemål i sekken har taktikeren Ferguson et slags grep om denne kampen, hvert fall så lenge det står 0-0. Bare Jones (f) mangler.

Real Madrid er også i god form, og ikke minst, de er et fantastisk kontringslag som kanskje kan trives enda bedre med å utfordre på Old Trafford enn å være store favoritter på Santiago Bernabeu. Real Madrid har slått Barcelona to ganger den siste tiden, sterkt, men det henger nok sammen med at Barcelona har hatt en ørliten formdupp. I våre øyne er kveldens kamp helt åpen, og vi kan godt se for oss Manchester United videre på bortemålsregelen eller etter ekstraomganger. HUB i kampen er småvrient, men uavgjort til 3,15 er det mest aktuelle spillet i våre øyne, som et langskudd.

68. Millwall - Wolverhampton Wanderers B 3,15
The Championship. For å begynne med bortelaget, Wolves, de er i elendig form og ligger på nedrykk etter 0-5-7 på de siste tolv rundene. Således var 1-1 hjemme mot godtgående Watford på lørdag en opptur. Manager Saunders kom inn for å gjøre det Solbakken ikke klarte, men laget har fortsatt ikke vunnet under hans ledelse. Ingen har vunnet færre kamper enn Wolves denne sesongen (9), men før eller siden vil de ta tre poeng igjen. Kanskje kan de overraske her, for Millwall er i meget svak form og har tapt seks av sine syv siste, de er blant de svakere hjemmelagene (7-2-7 totalt) og de har ikke noe enormt press på seg i dag, der de ligger rundt midten av tabellen. Det er ikke enkelt å argumentere for Wolves, men det er sannelig ikke lett å argumentere for hjemmeseier heller, og vi prøver at langskudd på borteseier når oddsen er hele 3,15.

Dagens avslag
90. Nuneaton Town FC - Luton Town B 1,90

Conference. Nuneaton Town ligger best an av lagene på nedrykk, bare ett poeng skiller opp til trygg plass. De har ikke scoret i sin to siste, men vant to på rad før det og står med 5-7-5 på eget gress. Luton har 13 poeng opp til play-off, og da begynner å se tungt ut. De vant borte mot Stockport på lørdag, men har bare 1-3-4 på sine åtte siste. De scorer lite på reise og vi synes ikke de er verdt innsatser til 1,90 her.

Dagens spill
Vi tar med oss et objekt fra Champions League, vi mener Dortmund må skal svært gode sjanser hjemme mot Shakhtar Donetsk. Ellers er det mye interessant i England, og resten av objektene hentes derfra. Vi foreslår to dobler i dag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

104. Bolton Wanderers - Blackburn Rovers
The Championship. Manager Dougie Freedman snakker om en ny giv i spillergruppen. Freedman kom fra Crystal Palace i slutten av oktober, der han hadde stor suksess, men det er først nå i 2013 at Bolton har fått sving på sakene. 4-2-0 på de seks siste har tatt dem opp på en grei 10. plass, og fortsetter det slik, er play-off mulig. Bolton scorer bra med mål, de tre siste er vunnet 4-1 mot Hull, 1-0 mot Peterborough og 3-2 borte mot Barnsley sist lørdag. 9-5-3 hjemme totalt.

Førstekeeper Bogdan sliter med en liten skade. Han spilte helgens kamp, men begynte å slite mot slutten av kampen. Han kan bli bra nok i tide, hvis ikke debuterer Andy Lonergan, den tidligere Preston- og Leeds-keeperen, fra start i ligaen for Bolton. de Ridder (m) har reist hjem til Southampton etter endt utlån, men Eagles (m) er tilbake fra sykdom og klar for å starte på vingen. Andrews (m) og Mark Davies (m) har vært ute en stund og er ute igjen.

Blackburn skuffet oss på lørdag da de tidlig ødela spenningen og muligheten for 12 rette på lørdagskupongen. Før halvtimen var passert lå de under 0-3 hjemme for Peterborough og hat-trick-gutten Dwight Gayle. Også runden før slapp Blackburn inn 3 mål, da de røk 0-3 i Leicester. Nå har Blackburn 0-2-3 på de fem siste rundene og manager Appleton gjør det ikke stort bedre enn Henning Berg. Blackburn kan bli litt forutsigbare når de alltid legger opp det offensive rundt én mann, spissen Jordan Rhodes. 3-9-5 borte totalt.

Manager Appleton har varslet at det blir endringer i dag, etter den svake 1. omgangen mot Peterborough. Stewart, Jones og Henley (f) kom innpå etter pause sist og hevet laget, så det er godt mulig disse starter i dag. King (a) og Best (a) er på vei tilbake fra skader, men spiller ikke her. Dunn, Olsson, Robinson, Etuhu, Williamson og Kazim-Richards er fortsatt ute med skader.

Bolton har slått Blackburn 2-1 tre ganger på rad, senest i november i Blackburn. Nå ser det ut til at Bolton endelig har fått ut sitt fulle potensiale, og vi tror de har gode sjanser mot sine svekkede nedrykkskamerater fra Premier League i denne naboduellen. Vi bruker 1,75 på hjemmeseier i en dobbel.

77. Stevenage - Brentford
League One. Det er fullstendig natta i Stevenage, 0-2 hjemme for Colchester på lørdag var det sjette strake tapet og klubben som innledet sesongen ganske bra, er nå bare syv poeng over streken. Det scorer knapt mål for tiden. Manager Gary Smith medgir at det ser mørkt ut og at de er desperate etter å snu den vonde trenden. Han mener de må vinne minst tre av de tolv gjenstående kampene for å unngå nedrykk. 4-5-8 totalt hjemme på Broadhall Way.

Det er ventet at manager Gary Smith gjør endringer i dag, noe må han finne på for å ta poeng igjen. Anthony Jeffrey (a) er kommet på lån fra Arsenal, han kan bli en joker fremover. Filipe Morais (m) er usikker, men har gode sjanser til å bli klar. Jon Ashton (f) er stadig ute.

Uwe Röslers Brentford er i ferd med å gjøre en ny, god sesong, trolig enda bedre enn i fjor og det betyr at det kan bli både play-off og direkte opprykk, hvis de holder dampen oppe. De er på 4. plass med 61 poeng, lagene over har 62, 64, og 65 poeng, så jevnt er det. Hjemmeseier lørdag, 1-0 mot Scunthorpe, og formen er god med 3-2-0 på de fem siste. 6-7-3 borte totalt er middels, men man vant på forrige reise, 2-1 borte mot habile Crawley Town.

Toppscorer Clayton Donaldson (a) er tilbake etter at han mistet lørdagens kamp på grunn av morens begravelse. Adam Forshaw (m) returnerer fra suspensjon. Innlånte Tom Adeyemi (m) fra Norwich fikk et innhopp sist og brukte tre minutter på å score, så han kan muligens få mer ansvar her. Det er ingen nye skader i laget, men Kevin O'Connor (m) og Farid El Alagui (a) er stadig ute.

Det er bare en måned siden lagene møttes i Brentford, da Röslers gutter vant 2-0. Stevenage er like fortapt nå som da, og vi ser ikke helt hva manager Smith egentlig gjør for å snu trenden, annet enn å stokke litt om på laget og vente på at vinden skal snu i form av en heldig seier. Rösler og Brentford spiller for opprykk, og vi tror de kan vinne denne kampen, spesielt siden Donaldson nå er tilbake. Borteseier til 1,80 gir oss en dobbel til 3,15. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

77. Stevenage - Brentford 3,30 3,15 1,80
104. Bolton Wanderers - Blackburn Rovers 1,75 3,10 3,55

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken