BOLTON - ARSENAL 0-0:

Oppgjøret mellom Bolton og Arsenal på Reebok Stadium onsdag kveld kan oppsummeres med tre enkle ord: Bom, bom, bom!

Begge lagene, og Arsenal spesielt, skapte en rekke sjanser i løpet av kampen, men ballen ville ikke i mål.

Da sluttsignalet lød sto det fortsatt 0-0 mellom lagene, noe som betyr at Arsenal nå ligger helt nede på en sjuendeplass på tabellen.

Manager Arsène Wenger holdt seg, til fansens frustrasjon, rolig under overgangsvinduet og onsdagens resultat hjelper nok heller ikke på stemningen blant de trofaste.

Bom, bom, bom
Første omgang i Bolton ble preget av en rekke forspilte sjanser. For Arsenal hadde Theo Walcott en gedigen mulighet, mens David Ngog burde scoret for vertene.

Arsenal hadde et grep om oppgjøret fra start og kom til flere gode sjanser. Allerede etter ni minutter var Robin van Persie farlig frampå, men avslutningen ble reddet på strek.

Også Aaron Ramsey ville være med og like etter ble han spilt flott igjennom, men Bolton-keeper Adam Bogdan var patent og reddet.

van Persie var som vanlig sentral for londonlaget og i det 14. minutt la han ballen på sølvfat for Alex Chamberlain. Unggutten tok imidlertid ikke vare på sjansen.

Som nevnt var David Ngog aktiv for vertene i første omgang og etter 22 minutter kom han igjennom med Wojciech Szczesny. Polakken reddet avslutningen.

Like etter fikk franskmannen en ny mulighet. David Wheater spilte fikst fram til kollegaen, men igjen sviktet det da den tidligere Liverpool-mannen skulle sette ballen i mål.

Sjansene fortsatte å komme begge veier og i det 26. minutt var Theo Walcott nær. Den kjappe kantspilleren kom mutters alene med keeper, men igjen var Bogdan på plass.

Etter en tirade av sjanser roet det seg litt på Reebok Stadium det første kvarteret av første omgang og da dommer Chris Foy blåste for 45 minutter sto det fortsatt 0-0.

Mer bom, bom
I andre omgang fortsatte sjansesløseriet. Arsenal fortsatte å spille seg til gode sjanser, men ballen ville ikke i mål bak en god Adam Bogdan.

Robin van Persie fortsatte å være en trussel. Alex Chamberlain var igjen frisk og Aaron Ramsey viste takter. Det var bare én ting som manglet, nettkjenning.

Drøye 20 minutter før slutt kastet Arsène Wenger inn gode gamle Thierry Henry i jakten på et vinnermål, men heller ikke den franske spissen kunne hjelpe.

Ti minutter før slutt viste van Persie igjen klasse da han prøvde en frekk lobb fra rundt 15 meter, men ballen gikk i tverrliggeren og ut. Det ville seg ikke for londonlaget.

Da sluttsignalet lød hadde ingen av lagene hatt erfaring med nettsus og dermed ble det ett poeng hver. Arsenal står dermed med 37 poeng fra 23 kamper.

Siden Newcastle slo Blackburn på Ewood Park ligger «The Gunners» nå både bak Tyneside-laget og Liverpool på tabellen. Stemningen er muggen blant de røde og hvite.