Gå til sidens hovedinnhold

Bombesiktet kidnappet jente (17)

Mannen som er siktet for bombeeksplosjonen på Grorud, har tidligere kidnappet og mishandlet en 17 år gammel jente.

Norsk-pakistanerens kriminelle fortid ble trukket frem av aktor i går, da mannen ble varetektsfengslet for fire uker etter bombeeksplosjonen på Grorud. Det skriver VG.

Det var i fjor vår at 20-åringen, sammen med tre kamerater, overfalt den 17 år gamle jenta på Skullerud. Hvis hun gjorde motstand, skulle de skjære opp hunden deres, truet de. Jenta ble tvunget ned i bagasjerommet på en bil, før 20-åringen sparket henne i hodet flere ganger.

Bagasjerommet ble åpnet igjen da kidnapperne stanset ved et vann i en skog. Der sa de at jenta skyldte dem 15000 kroner, og at dersom hun ikke betalte, ville de hugge av henne den ene armen, kaste henne i vannet, eller selge henne som prostituert. Den livredde 17-åringen foreslo at de skulle ringe faren hennes slik at han kunne skaffe pengene. Deretter ble hun bragt til en leilighet på Nordstrand i Oslo, der hun ble lenket fast til en sofa i ett døgn.

Marerittet endte til slutt godt. Faren hadde ringt politiet, og umiddelbart etter at han hadde betalt løsepengene og datteren ble satt fri, pågrep politiet de fire mennene. 20-åringen ble idømt 180 dagers samfunnsstraff for ugjerningen.

Mannen nektet i går straffskyld for bombesiktelsen, og påkjærte kjennelsen. Hans bestekamerat, en 17 år gammel norsk-syrer, døde da bomben gikk av i en boligblokk på Grorud onsdag. Storebroren hans (19), mistet begge bena og en hånd, og står i fare for å bli blind.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken