Gå til sidens hovedinnhold

Bommet i RBK-debuten

Daniel Örlund og Morten Moldskred har hatt bedre kamper.

ROSENBORG-AIK 1-1:

Det var et mestermøte. Tippeliga-mesterne mot de svenske mesterne. Men det ble ingen vinner. Kjell Rune Sellin ga Rosenborg ledelsen allerede etter et par minutter. Fredrik Winsnes, som leverte en god kamp, spilte fri Mikael Lustig på høyrekanten og hans innlegg ble satt inn av unge Sellin.

Svenskene utlignet imidlertid ved Kenny Pavey etter pause. RBKs nye svenske keeper, Daniel Örlund, gikk ut for å ta et innlegg fra siden. I duell med flere spillere mislyktes han imidlertid med å fange ballen, og returen like etter satte Pavey i mål.

Morten Moldskred spilte også sin første kamp for trønderne, men den tidligere Tromsø-spissen gikk målløs av banen. Det var tydelig at han trenger noe tid på å finne toppformen.

Rosenborg ga spilletid til de fleste av spillerne i troppen, og mistet av den grunn noe av rytmen. Unge Simen Wangberg(18) viste imidlertid at han kan bli en verdifull spiller for laget allerede i år.

Rosenborg reiser nå utenlands, og spiller ikke flere kamper i Norge før de møter Aalesund i Superfinalen helga før den norske seriestarten i mars.

RBKs lag: Jarstein, Lustig, Stadsgaard, Wangberg, Dorsin, Sellin, Winsnes, Demidov, Henriksen, Skjelbred, Moldskred.
Startet på benken: Örlund, Traoré, Olsen, Åsen, Bakenga.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken