Gå til sidens hovedinnhold

Bonuspott og herlige Bjerkeløp

Onsdag skal bonuspotten på 879 151 kroner fordeles med alle på sju rette i V76-omgangen på Bjerke. En herlig meny venter.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
V4 Täby: Galoppfest med Fanny
Oddstips 1: Kun seier er godt nok for Nordtveit
Oddstips 2: Start berger plassen
Oddstips 3:
Det lukter poengdeling i Torino
Oddstips 4:
Benitez i kjempetrøbbel
Tippetips:
Zlatan "knuser" Malmö-fansens hjerter
TV-fotball/streaming:
Nydelig uke for fotballelskere

Bjerke travbane byr på sin sedvanlige V76-omgang onsdag og all den tid det også er den siste onsdagen i måneden, skal bonuspotten ut. Det betyr at 879 151 kroner skal fordeles på alle med sju rette og det innbærer gode forutsetninger for spillerne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Drammen førstkommende lørdag er det dobbel sjuerpott å spille om, mens det søndag er det ekstra V75 fra Ørebro. Og da minner vi gjerne om hva som skjedde sist lørdag.

Storklaff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
Under den fantastiske V75-jackpotomgangen på Bjerke hvor det ble omsatt for over 108 millioner så ble det fullklaff for TRE av våre V75-systemer! Le

Systemene Lerums eksklusive (fire andeler a kr 3000) samt Lerum storpottsystemet (fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut kr 161 039, mens de to andre betalte ut kr 151 595. Kommende lørdag er det Rolf Lerum som er tipsansvarlig for den store dobbel sjuerpott-omgangen i Drammen.

Største favoritten har statistikken på sin side
Seks onsdager på rad hadde den største favoritten innfridd i V76-spillet før sist onsdag, man da brøt statistikken. 3 Denise F. Boko sviktet som dagens største favoritt, 7 Digital Star innfridde ikke som dagens nest største favoritt og heller ikke 2 Mc Vet innfridde ikke som den tredje største favoritten. Da var det duket for meget pene 33 363 kroner i utbetaling for sju rette, selv om det vant førstevalg.

Jeg lanserte Frode Hamre som bankerkusk med både Digital Star og Denise F. Boko, og det ble altså bom med begge. På Eksperten gikk det dog betydelig bedre. Der ble det treff på to andelslag på Eksperten med lagnavn ”LeirvågV76siste”. Disse andelslagene er merket med at de vil kunne avvike fra spilleforslagene her på Nettavisen og hadde følgelig gardert både 7 Digital Star i V76-2 og 3 Denise F. Boko i V76-6.

Begge andelslagene hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890. Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner.

Banker på direkten
Onsdag ser det mildt sagt vrient ut, og det er få gode bankeralternativer. Jeg må støtte meg på 3 Rocknroll Fi og Gunnar Austevoll i V76-1, vel vitende om at Tom Erik Solberg og 1 Rocketeer kan bli en utfordring i tetkampen. Uansett var Rocknroll Fi kanongod i comebackseieren på Bjerke for fjorten dager siden. Fikk riktignok et smørløp underveis i fjerde innvendig den dagen og kunne spare speeden sin til oppløpet. Eventuelt løp i dødens er som kjent helt andre saker.

Tåler grovjobb
Men 18. mars i år (fjerde sist) så måtte Rocknroll Fi stort sett trave utvendig for en formtoppet Oslo Kronos på Bjerke, og likevel var hesten tøff nok til å avgjorde i god tid før mål, og landet på råsterke 12.1. Samtidig har ikke Rocketeer helt sprudlet i det siste, og mangler kanskje litt på den absolutte toppformen. Rocknroll Fi er en tøffing og har vist at han kan gjøre grovjobben selv og et løp i kroppen etter lang pause, gjør også sitt til at hesten kan være ytterligere forbedret onsdag. Jeg bankerspiller 3 Rocknroll Fi og Gunnar Austevoll i V76-1 på Bjerke onsdag.
Rangering V76-1: A: 3 B: 1-9-6 C: 5-3-11-12-2-7-8-10

Nå kan det bli tet
I V76-5/V5-2 blir 7 Tooltime stor favoritt, men jeg setter 3 S.J's Victoria klart først. Hoppa vant et lunsjløp i overlegen stil på Jarlsberg nest sist, men motstanden den dagen var svak, så det var litt vrient å vurdere den prestasjonen. Men det var ingen bløff og sist onsdag gjorde hoppa et kanonløp utvendig Vici Sun og måtte kun se slått av meget gode Canadian Rolls. Her kan det bli tidlig tet og da må dette være en topp sjanse og i V5-spillet bankerspiller jeg 3 S.J's Victoria.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V76-spillet tar jeg dog med favoritten 7 Tooltime som har vært litt ustabil i det siste, men sist var det flott stil på Westergaard-hesten i seiersløpet på Bjerke. 20 meter tillegg på gode S.J's Victoria er imidlertid ikke enkelt, men med litt drahjelp fra 20 meter tillegg kan det gå.

Det betyr at jeg dropper 10 Zeema Zamar. Innfridde som storfavoritt på Bjerke sist onsdag, men det var på trøtte bein. Kanskje er hoppa bedre med ryggløp underveis, og hun er naturligvis ikke sjanseløs.
Rangering V76-5/V5-2: A 3: B: 7-10-5-6 C: 11-1-4-8-9-12

Duo skiller seg ut i V76-6/DD-1
4 Bonjovi B.R. er ikke en hest det er lett på bli klok med, men det ingen tvil om at Tjomsland er en "mil" bedre når han kommer foran. Slik han gjorde i finalen av Grunndivisjonen på Bjerke tredje sist. Da ble det enkelt tetseier mot bedre hester enn det han møter her, men det er ikke sikkert at hesten kommer seg foran og derfor blir det ikke et bankerspill på Nettavisen-forslagene for meg. Topp vinnersjanse er det uansett og i DD-spillet bankerspiller jeg hesten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

10 Arc Va Tout er det store motbudet. Etter en tråkig vår og sommer, har det endelig løsnet for kapasitetshesten til Jim Roger Olsen nå. Er tøff nok til å vinne fra dødens og på de to minste forslagene, står jeg på disse to.

På de større tar jeg også med 1 Mymanyyouare. Heller ikke dette er en hest det er lett å bli klok på. Gjorde noen helt syke seiersløp på senvinteren, og mistet så formen. Smalt tilbake med et voldsomt seiersløp fra dødens på gode Space Bee i slutten av mai og vant det påfølgende løpet på Bjerke, men mistet igjen formen utover sommeren. Kom så ut på Momarken forrige tirsdag, og trengte åpenbart det løpet i kroppen. Det løpet kan ha gjort, og fra et så fint startspor, så krysser jeg for Antonsen-traveren også.
Rangering V76-6/DD-1/V5-3: A: 4 B: 10-1-9-2-7 C: 11-3-6-12-8-5

V76-2 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 1609 meter autostart.
Jevnt hoppeløp i vente i V76-2 til tross for kun ni startende hester.

Jeg setter unde tvil 1 Tuvansin først. Normalt skal ingen nekte Killingmo-hoppa føringen her, og Tom Erik Solberg er nok sugen på å kjøre i tet siden det er sprint. Har formen inne og solid toer på Klosterskogen sist.

9 Bare Mia blir ikke av de mest betrodde,men du verden for en form Bø-hoppa har nå. Her kommer hun til å få et fint smygløp og slippe å bruke kreftene for tidlig. Klar obshest. 2 Turbo Marie trakk seg litt mot mål sist, men hadde godt en tung sisterunde i tredjespor da. Har holdt formen i evigheter nå, og sprint er kanskje ikke ønskedistansen.

6 Lille Eline har ikke helt klart å utfordre Brenne Rødi og tante Ragnhild i årgangsløpene på slutten. Litt enklere imot onsdag, men startsporet er sjanseartet. 4 Ulydia er i form og løser hun noenlunde fra start, er hun med i seierskampen her. Fem hester bør rekke langt i dette hoppeløpet.
Rangering V76-2: A: 1 B: 9-2-6-4 C: 8-5-3-7

V76-3 - 3 års-stjernen. Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Kun sju hester til start i dette treårsløpet til tross for en førstepremie på hele 60 000 kroner. Under tvil setter jeg 1 Super Joe først, da denne trolig får tet. Burde kanskje klart å utfordre vinneren Hickothepooh på Biri i siste starten ettersom hesten fikk lifte med i dennes rygg helt til oppløpet, men fik maks som andre da. Tredje sist så hesten meget fin ut som vinner fra tet og her møter han ikke mange hester som tåler å gå utvendig.

3 H.M. You Can Choose var meget positiv toer i Norsk Oaks på Momarken tredje sist, men fikk maks nest sist. Fikk trolig maks også sist fra ryggen på Zeema Zamar. Er kvikk i vei, og får trolig lederryggen her. 6 Greyhound Estino blir ganske klar spillefavoritt, men tross at hesten har levert strålende både i Kriteriet og i DNT's Høstfinale, er jeg ikke sikker på at dette blir enkelt for Buer-traveren.

7 N.Y. Zesty har vært bra i hele høst og er en av dem som tåler å gjøre litt grovjobb. Kai Johansen opp som kusk onsdag. Det kan bli seier. 4 Hez So Perfect skuffet fra tet både nest sist (litt unnskyldt den dagen, måtte åpne voldsomt), men svek også fra tet sist. Ryggløp nå? Fem hester på forslagene i et spillemessig flott treårsløp.
Rangering V76-2: A: 1 B: 3-6-7-4 C: 5-2

V76-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Fireårige 13 Pave Faks står på lengste tillegg, men jeg er ganske sikker på at hesten er overlegen sine konkurrenter på kapasitet. Er dog veldig galopplysten, men feilfritt er nok snakk om vinneren. Min klare favoritt.

2 Skogli Viktor har fått seg noen løp i regi Jan Roar Mjølnerød nå og viser stadig fremgang. Står fint til her og kommer hesten seg noenlunde avgårde fra start, stiger sjansene. Jeg krysser tidlig. 7 Voje Per stred tappert utvendig for Finnskog Odin sist, men kunne ikke svare meget gode Ask Eld mot mål. Står litt sjanseartet til her med førstespor på 40 meter tillegg, men tåler å bli brukt underveis.

Jeg betaler også for 8 Finnskog Oda som var nære å detonere en real V75-bombe på Biri i siste starten. Kulblik-traveren er i kanonform og står flott inne i dette løpet grunnlagsmessig.
Rangering V76-4/V5-1: A: 13 B: 2-7-8 C: 1-14-3-4-5-11-12-10-9-6

V76-7/V5-4/DD-2 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Både sportslig og spillemessig er V76-finalen en perle for kaldblodshester i mellomklassen.

Jeg setter Tom Erik Solberg og 10 Brødsjø Odin først på min rangering. Solberg valgte å avvente angrepet lenge og vel på Bjerke sist, og tross en kraftfull avslutning kunne formhesten aldri hente vinneren 9 Gandolf. Onsdag er det springspor for Brødsjø Odin, og vær du sikker på at Solberg kjører mer offensivt onsdag.

6 Steinfaks er skapt for Eirik Høitomts fine kjørehender. Møtte de beste fireåringene sist og fikk maks som femte. Har eller vist kanonform i det sist og vist at han duger svært bra fra seg i vanlige grunnlagsløp. 3 Tojo Prinsen er nok klart best når han er med der fremme direkte. Flåten er sugen på tet fra sin strekposisjon onsdag, men da er han avhengig av at de på innsiden vil ha rygg. Fra tet er Tojo Prinsen klart seiersaktuell her. Disse tre får plass på mine tre minste forslag.

På det største markerer jeg for ytterligere tre hester. 5 Lome Hero hadde jeg veldig god tro på sist, men da endte det i startgalopp. Uten galopp ender han garantert høyt oppe. 8 Anneros Karl gjorde et fint løp til tredje bak Gandolf og Brødsjø Odin sist, og det var samtidig første løpet etter firemåneders pause. Matcher kanskje ikke helt Brødsjø Odin og Steinfaks, men med maks klaff kan det gå.

9 Gandolf undervurderte jeg forut for Bjerkeløpet sist, og fikk svi for det. Fra tet vant Sagholen-traveren enkelt. Kommer ikke til tet nå, og det blir et helt annet løp nå. Jeg tar uansett hesten med på bred gardering.
Rank V76-7/V5-4/DD-2: A: 10 B: 6-3-5-8-9 C: 2-1-12-7-15-14-13-4-11

Kommentarer til denne saken