PORTO - ATLETICO MADRID 0-0:

Porto er i ferd med å gjøre nok en god sesong i Mesterligaen. Vinnerlaget fra 2004 klarte brasene mot Atletico Madrid i åttendelsfinalen, og dermed kan de se fram i mot nye utfordringer i den prestisjetunge turneringen.

Og vinnermålet, det kom faktisk på Vicente Calderon for fjorten dager siden. Lisandro Lopez har vært i storslag for portugiserne denne sesongen, og i det første møtet mellom de to lagene nettet han to ganger i en kamp som til slutt endte 2-2.

To bortemål som skulle vise seg å bli gull verdt.

Returen på Estadio do Dargao ble nemlig langt fra noen festforestilling, og da dommeren tok fløyta i munnen og blåste av for 90 minutter pluss tillegg, hadde ingen av lagene fått hull på byllen.

Porto var det beste laget på hjemmebane, men en god Leo Franco i gjestenes mål, satte en stopper for de avslutningene som kom hans vei.

Framover på banen hadde spanjolene lite å by på, og dermed var det egentlig fult fortjent at Porto tok seg videre til kvartfinalen. Skuffende for Sergio Aguero og co. som viste svært lovende takter i gruppespillet, og faktisk er ubeseiret i Mesterligaen denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).