BAYERN MÜNCHEN – WERDER BREMEN 2-5:

Bayern München er regnet som en av de aller største favorittene til å stikke av med den bundesligatittelen denne sesongen, men lørdag fikk gullambisjonene seg en kraftig ripe i lakken.

Hjemme på Allianz Arena ble Jürgen Klinsmanns gutter nemlig rundspilt etter alle kunstens regler av Rune Bratseths gamle klubb, Werder Bremen.

Ustoppelige Özil
Gjestene, som ikke har fått noen optimal start på årets sesong, var best i alt ute på banen og ga seg ikke før det sto hele 5-2 i målprotokollen.

Bremens Mesut Özil var i kjempeslag og var innblandet i det meste av det som skjedde i lørdagens kamp.

Først serverte han svenske Markus Rosenberg og brasilianske Naldo i forkant av de to første scoringene, før han selv fikk æren av å sette inn 3-0-målet.

Claudio Pizarro økte til 4-0, før Rosenberg satte den siste spikeren i Bayern-kista med sin andre fulltreffer for dagen.

Da hjalp det lite at den tidligere Werder-spilleren, Tim Borowski, reduserte to ganger mot slutten av kampen.

Schalke til topps
Schalke 04 tok lørdag over tabelltoppen i Bundesliga. Blåtrøyene vant 1-0 hjemme mot Eintracht Frankfurt etter et selvmål av gjestenes Patrick Ochs.

Schalke har 11 poeng etter de fem første kampene, men like bak følger Hamburg med 10 poeng. Sistnevnte har også en kamp til gode på Fred Ruttens menn.

Denne kampen blir spilt borte mot Wolfsburg allerede søndag.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).