Gå til sidens hovedinnhold

Brann betalte Kvisvik-gjeld

Brann bekrefter nå at de hjalp Raymond Kvisvik med å kvitte seg med gjeld.

- Det stemmer, sier Branns daglige leder Bjørn Dahl når Bergensavisen konfronterer ham med opplysningene om at Brann skal ha gjort opp gjeld for Kvisvik.

- Raymond er naiv, og altfor snill. Noen stor forretningsmann har han heller ikke vært. Han klarte blant annet å tape penger på salg av en leilighet på Laksevåg, i de årene da alle økonomiske piler pekte rett til værs. Det er jo en prestasjon i seg selv, sier Dahl

Han bekrefter at det var Kvisvik selv som kom til klubben og ba om hjelp da han havnet i økonomiske problemer.

- Da så vi på hva det gjaldt, og hva vi kunne gjøre for å hjelpe. Såpass syntes vi at vi skyldte ham, etter alt han hadde gjort for klubben. Vi betalte ut penger han skyldte, det er riktig. Men samtidig hadde jo han penger utestående i bonusavtaler med oss, så alt dette er nå ordnet opp i. Det er ingenting utestående mellom Raymond og Brann, understreker Dahl, som ikke vil kommentere størrelsen på beløpet.

Raymond Kvisvik har det siste året ikke snakket med media, som en konsekvens av den massive omtalen av hans økonomiske problemer som fulgte i kjølvannet av blant annet en artikkel i Nettavisen. I artikkelen som ble publisert 14. mars i 2008, kom det fram at Kvisvik på det tidspunktet hadde betalingsanmerkninger på tett oppunder ti millioner kroner.

Fredrikstad-spilleren har gjort det klart at han vil snakke ut om ryktene i boken som kommer i slutten av oktober.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Slik får du godt internett på hytta

Kommentarer til denne saken