Gå til sidens hovedinnhold

Brann byr fire millioner

Bergenserne vil hente Bentley fra Odd.

Mandag kveld har Brann sendt et formelt bud på Bentley (21) til Odd Grenland.

BA vet at budet er på fire millioner kroner.

- Vi kommenterer ikke logistikk før ting er avklart, svarer Roald Bruun-Hanssen når BA konfronterer ham med opplysningene.

Her kan du lese flere saker fra Bergensavisen.

Utenlandsk interesse
To egyptiske klubber og belgiske Lierse skal ha vist interesse for spilleren før det internasjonale overgangsvinduet stengte 31. januar. Odds prisforlangende den gang var fire millioner kroner. Det er dette Brann nå har bladd opp for å sikre seg spilleren.

21-åringen har ett år igjen av kontrakten, og gjort det klart at han ikke kommer til å signere en ny avtale i Odd.

- For å være ærlig så er Brann en god klubb. Jeg har en avtale med Odd om at jeg kan gå i sommer, men vi får se om noe skjer. Det vil i tilfelle bli vanskelig for meg å spille for Brann mot Odd, men noen ganger er det bare slik, sa Bentley i formiddag.

1,5 million i årslønn?
Etter det BA kjenner til skal 1,5 millioner kroner i året i lønn være nok til å overbevise Bentley om å signere en lengre kontrakt med Brann, til tross for at spilleren har klare ambisjoner om å komme seg til utlandet.

Det er ingen tvil om at Odd-ledelsen ser økonomiske fordeler ved å selge Bentley, som ifølge avisen Varden hever 1,2 millioner kroner i året for å spille for Odd. Odd betaler også for hver kamp han spiller.

Bentley er nettopp operert i menisken etter at han skadet seg i en treningskamp. Men selv om det vil ta fram til seriestart å bli helt frisk skal ikke det stoppe en overgang for mannen som har scoret 31 mål på sine 114 kamper i Odd Grenland.

Brann-trener Rune Skarsfjord ville ikke kommentere saken overfor BA.

Her kan du lese flere saker fra Bergensavisen.

Kommentarer til denne saken