Gå til sidens hovedinnhold

Brann fortsetter hjemmedominansen

Brann har til gode å ta poeng på bortebane, men hjemme i Bergen er de bunnsolide. Sjekk dagens oddstips.

Sportspills meny lørdag:
V75 Forus:Få hjelp i jakten på 18 millioner
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
Tippetips:Stømsgodset slår tilbake
Lotto:Din tur til å vinne 11 mill?

langoddsen i dag finner vi blant annet Tippeligaen, Oddsen-ligaen, norsk 3. divisjon, Superettan, irsk Premier Division og U20-VM.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
58. Kjelsås - Østsiden B 3.05
Kjelsås tapte forrige hjemmekamp 1-2 mot svakt plasserte Skarbøvik, og har kun vunnet to av sine ti siste. Står med 10 poeng og ligger på 9.plass med 2-1-3 hjemme: slått Moss (13.) og Molde 2 (11.) - uavgjort mot Bærum (4.) - tapt for Asker (1.), Træff (7.) og Skarbøvik (13.). Mot sistnevnt slet Kjelsås med lagspillet, og da spesielt med å kombinere høyere opp i banen. Har bare tre poengs klarering til nedrykk, og hvis nåværende form ikke forbedres kan resten av sesongen blir svært tung.

Østsiden tapte som forventet borte mot Førde (2.) forrige runde, men har plukket jevnt med poeng i hele år og ligger på 8.plass med 4-3-4 og 15 poeng. Har tatt syv poeng i de tre siste, hvor de blant annet har slått Vålerenga 2 (4.) 3-1 borte. Står med 2-1-3 borte og er helt klart kapable til å ta nye poeng i dagens kamp.

Dagens avslag
Molde - Sarpsborg 08H 1.35
Fjorårets seriemester ligger tross bedring i formen fremdeles på nedrykk med 2-5-6 totalt. Sarpbsborg 08 har kun vunnet én bortekamp i år (1-3-3), men har holdt både Strømsgodet og Sogndal til uavgjort. Molde er rettmessige favoritter, men har på langt nær vist nok i år til å kunne spille H til 1.35. Vi melder pass.

Dagens spill
57. Brann - Sandnes Ulf

Brann har vært Tippeligaens svar på Dr. Jekyll & Mr. Hyde denne sesongen; forrige helgs 1-2 tap mot Haugesund betyr at de fremdeles har til gode å ta poeng på bortebane. Hjemme på Brann stadion viser de derimot helt andre takter; bergenserne har til gode å tape poeng og er ligaens beste hjemmelag med 7-0-0 og 15-2 i målforskjell. Og hvis man ser bort i fra Molde-kampen i april, hvor de «bare» vant 1-0, så er samtlige matcher blitt avgjort med to måls margin. Stéphane Badji soner karantene for tre gule kort, og Simen Wangberg er ute med skade. Kaptein Markus Jonsson er tilbake i troppen, og det går mot et comeback for svensken.

Sandnes Ulf sliter i bunnen med 10 poeng, laget står nå med tre strake tap: hjemme mot Viking og Sogndal, og hele 0-3 borte mot Odd. Har til gode å vinne på Sandnes Idrettspark (0-3-4), men står med godkjente 2-1-3 borte, hvor de overraskende nok har slått både Tromsø og Rosenborg. Var heldige med å få med seg alle tre mot sistnevnte, og laget har ikke vunnet en kamp siden 1-0 seieren på Lerkendal i slutten av april. Tapte 1-3 hjemme mot Sogndal sist, og vi tror de taper med minst to mål i dag også.

57. Brann – Sandnes Ulf 0-1 2.15 3.60 2.37

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');


HTML EMBED

Kommentarer til denne saken