Gå til sidens hovedinnhold

Brann gikk i Låstad

Ørjan Låstad og Løv-Ham ga Brann noe å tenke på da han headet inn 2-1 målet i Vestalndshallen fredag.

(iBergen.no)0-10: - Det gikk fryktelig tregt. Jeg visste jo at spillerne ville være tunge i beina, men dette var i overkant, medgir Brann-trener Steinar Nilsen etter å ha sett laget hans tape 2-1 for lillebrødrene i Løv-Ham.

- Vi er inne i en periode vi bare må igjennom, forteller ham og er ikke bekymret i forhold til seriestart om fem uker.

- Fotballrelaterte ting bekymrer meg aldri, vil han ha oss til å tro.

I Løv-Ham tok man seieren med fatning.

- Det er alltid morsomt å få et godt resultat, men det beste er å se at ting vi jobber med viser igjen på banen Løv-Ham treneren Trond Amundsen som hadde banens beste i Mats Moldskred. Han latterliggjorde til tider Branns nykommer Bjørnar Holmvik på høyrekanten sin.

75-90: Kampen ebber ut uten flere muligheter til noen av lagene og løvene kan skryte av at de akkurat nå er best i by´n.

55-75: Brann har lett hele Skandinavia rundt etter spiss og betalt 9,5 millioner for floppen Njogu Demba-Nyrén som de riktignok har fått igjen. Løv Hams Ørjan Låstad trenget bare ett kvarter på banen for å vise at de nok har vært svært nærsynte i Idrettsveien når de ikke har klart å se over Løvstakken en gang.

På en ekte spiss`vis headet han inn 2-1 og det som skulle vise seg å bli vinnermålet på det herlige innlegget fra Mats Moldskred.

45-55: Det er ikke mye som fungerer for Brann denne fredagskvelden. Heller ikke kommunikasjonen mellom midtforsvaret og keeper. Kenneth Udjus endte opp med å heade en ball fri utenfor 16 meter og rett i beina på den tidligere Brann-spilleren Arve Walde. Han takket og bukket og vippet ballen i det tomme buret fra 35 meter.Like etter kom Branns lyseste øyeblikk så langt. Kontringsangrepet som startet på midten, fant Huseklepp og David Nielsens heading på nærmste stolpe ga bud om noe langt der ute et sted.

Brann har byttet Jan Gunnar Solli for Bjørn Dahl. Hos Løv-Ham er Ørjan Laastad kommet inn for lykkejægeren Gussev

1. omgang

30-45: Brann kom bedre med i kampen etter scoringen som har slått litt luft av de svartkledde løvene. Men de store sjansene ble det ikke og den kjedelige omgangen ebbet ut med Brann-ledelse uten at noen kan si seg fornøyd med det skjedde på banen. Hos Brann var det lettere å se de som var virkelig svake enn de som spilte godt. Midtbanen med Hassan El Fakiri og Tijan Jaiteh var en katastrofe. David Nielsen imponerte ingen og hvis dette er det Brann har tenkt å prestere denne sesongen så kommer den til å bli smertefull.

20-30: Med Marius Solberg ute med skade gikk det surr i tellingen for Løv-Ham-forsvaret og Erik Huseklepp kunne gi Brann 1-0 i en posisjon som luktet offside men flagget forble nede. Han satte ballen rolig nede til høyre foir keeper. Dette skjedde i det 23. minutt

10-20: En suser fra Sindre Marøy ga Brann virkelig noe å tenke på før den defensive jobbingen til løvene sviktet helt da Erik Huseklepp og David Nielsen kunne kontre. Nielsen fikk ballen alene med Kim Deinoff, men viste at han har et godt stykke igjen før han blir Tippeligaens skrekk. Men det var Branns første sjanse etter 15 minutter.

Like etterpå ble Bjørnar Holmvik flekt ned i feltet og selv om det neppe blir laget noe klarere straffe dette året viftet dommeren spillet videre.

0- 10: Ikke noe overtak til noen av lagene de første ti minuttene. Løv-Ham har vært nærmest med et skudd utenfor fra Vladislav Gussev som spiller for sin kontrakt og en suser like utenfor fra Arve Walde som har vært den største sjansen.Brann er tannløse så langt.

David Nielsen var kanskje den viktigste grunnen til at bergenserne i kveld flokket seg til Vestlandshallen. Treningskampen mot Adecco-laget Løv-Ham er den første muligheten er den omstridte dansken til å overtale Brann-publikumet til å se forbi hans brogete fortid og trykke ham til sitt bryst.

I dag spiller David Nielsen på topp sammen med Armann Bjørnsson ettersom Azar Karadas nettopp har operert. På flankene har Brann Eirik Huseklepp og Birkir Sævarsson. Hassan El Fakiri og Tijan Jaiteh er sentrale, mens forsvarsrekken er Dahl, Bjarnason, Ihle Amakwah og Holmvik.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem