Gå til sidens hovedinnhold

Brann inn i medaljekampen

Birkir Sævarsson ble matchvinner mot Start. Les alt om 23. serierunde her!

I det som kan ha vært Erik Huseklepps siste kamp for Brann, ble islendingen Birkir Sævarsson matchvinner med sin stupheading 20 minutter før slutt.

Dette var kampens eneste mål, og nok til at Brann nå ligger på fjerdeplass og kun er tre poeng bak Odd Grenland på plassen foran. Molde og sølvplassen er vel så vidt også innenfor synsvidden.

Tom Nordlie: - Spillerne er mentalt skakkjørte
Vidar Riseth: Ertet på seg medspillerne
Magne Hoset: - Gratulerer, Rosenborg!
Steinar Nilsen: - Morsomt at flere scorer

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Erik Huseklepp har vært i praktslag de siste ukene, men på Sør Arena kom han ikke nærmere enn scoring enn den han feilaktig ble snytt for midtveis i andre omgang, da dommer Per Ivar Staberg og hans assistent på linjen dømte offside.

24-åringen er kanskje det heteste salgsobjektet i Tippeligaen, og ettersom overgangsvinduet stenger 1. september, kan dette ha vært han siste kamp i Brann.

Les saken: - Morsomt at flere scorer

Gullkampen avgjort
Den 23. serierunden blir stående igjen som den runden hvor Rosenborg sikret seriegullet i 2009, selv om serielederen skulle finne på å tape for bunnlaget Lyn i mandagens kveldskamp på Lerkendal. Molde tapte nemlig for Vålerenga, og ligger sju poeng bak Rosenborg og har i tillegg spilt to kamper mer.

Les saken:- Gratulerer, Rosenborg!

Odd Grenland hadde dermed sjansen til å krype nærmere Molde og i det minste skape spenning om andreplassen, men skienslaget fant, som mange andre lag, ut at Strømsgodset er et vondt lag å slå på Marienlyst.

Les saken: Riseth ertet på seg medspillerne
Les saken: Prestisjeseier for Deila

Strømsgodset vant 3-1 og klatret opp på kvalifiseringsplassen, på bekostning av Fredrikstad, som i Tom Nordlies første kamp som trener i klubben, tapte 0-2 for Tromsø på Alfheim.

Les saken: Ingen Nordlie-effekt mot Tromsø

I Stavanger reddet Peter Ijeh ett poeng for Viking mot Sandefjord i en kamp mellom to lag i ingenmannsland. Ijeh reddet kanskje også litt av kvelden for Thomas Myhre, som igjen utmerket seg med en grusom keepertabbe.

Les saken: - Ufattelig at Myhre gjør sånne feil

I Aalesund misbrukte Johan Arneng en svært god mulighet til å bli matchvinner, mens Bodø/Glimts Johan Lædre Bjørdal endte opp som den eneste målscoreren i 1-1-kampen. Resultatet innebærer at både Aalesund og Glimt ligger farlig nær nedrykksstreken.

Les saken: Her burde Arneng blitt matchvinner

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken