Gå til sidens hovedinnhold

Brann-talent scoret for Norge

- Det er alltid gøy, sier Bård Finne.

Brann-spiller Bård Finne sendte det norske G19-landslaget i ledelsen mot Nederland i onsdagens EM-kvalifiseringskamp. Likevel holdt det ikke inn, og Nederland vant til slutt 2-1.

Det tok 62 minutter før G19-landskampen på Nedre Eiker i Mjøndalen tok fyr. Da fant Sarpsborgs Mohamed Elyounoussi divisjonsrival i eliteserien Branns Bård Finne, og bergenseren sendte de norske gutta i føringen.

- Det er alltid gøy å score for landslaget. Det tar jeg med meg. Jeg dro med meg ballen med kroppen og fikk satt venstrefoten til før keeperen kom, sa Finne om scoringen til fotball.no.

Nederland brukte bare sju minutter på å slå tilbake. 18 år gamle Brahim Darri utlignet. De nederlandske unggutta ga seg ikke der. Seks minutter før slutt scoret Anass Achahbar inn hollendernes andre mål for dagen og stillingen var 2-1.

Mot slutten klarte ikke Norge å slå tilbake, og dermed ble det tap i den første EM-kvalifiseringskampen.

– Nederland vant fortjent, både i spill og sjanser. Vi hadde et håp om å vinne da vi tok ledelsen, men Nederland tok mer og mer over. Det andre målet kommer etter en strukturell feil hos oss. Det var synd, for uavgjort hadde vært et atskillig bedre resultat, sa landslagstrener Øivind Nilsen. (©NTB)

Kommentarer til denne saken