Gå til sidens hovedinnhold

Brannstifter tatt på fersken

En 23 år gammel mann ble arrestert mens han stod og beundret en skogbrann han hadde startet i California. Brannene i den amerikanske delstaten har hittil tatt 18 liv.

23-åringen skal ha startet en liten brann i et krattbevokst område i Eaton Canyon, opplyser politiet i Los Angeles. Det er uklart om mannen, som heter Dikran Armouchian, kan knyttes til noen av de større skogbrannene som herjer i California.

Tatt på fersken
Armouchian ble tatt på fersk gjerning etter tips fra turgåere i Angeles National Forest.

- Turgåerne ringte politiet og han stod der fremdeles politifolkene om dit, sier Ron Bottomley ved Sheriff-kontoret i Los Angeles.

- Han ba dem holde seg unna og ikke slukke ilden, sier Bottomley til LA Times.

To ettersøkt
Tidligere er det oppgitt at myndighetene jakter på to menn som mistenkes for å ha startet en av de største brannene som herjer de sørlige delene av California.

- Vi leter etter to personer, begge hvite menn, sa politioverbetjent Bobby Dean i San Bernardino utenfor Los Angeles tirsdag.

En tegning av de mistenkte, laget på grunnlag av vitneobservasjoner, ble vist på TV. Brannen i San Bernardino 80 kilometer øst for Los Angeles har hittil svidd av 83.000 hektar skog.

18 mennesker skal ha mistet livet i brannene.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial