Gå til sidens hovedinnhold

Brant konas luksusklær i hevnaksjon

Forretningsmannen tålte ikke at kona solgte Ferrari-skiltene hans.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Jane Medley trodde at hun levde et liv i sus og dus til hun en gang fikk noe uventet i posten. Det hennes tilsynelatende rike forretningsmann ikke hadde fortalt henne var at familieøkonomien var på randen av konkurs. Det var først da Jane returnerte fra ferie i 2006 at hun i et brev oppdaget at de var på vei til å bli kastet ut fra huset verdt 750.000 pund, om lag åtte millioner kroner, ifølge Daily Mail.

NA24 - din næringslivsavis

-Gitt vår rikelige livsstil kom dette som en total overraskelse, sa kona som fortalte om at de en gang hadde over en million i banken og spiste på de flotteste restauranter, ifølge avisen.

I en rettssak som nå pågår i Leeds kommer det frem at kona i desperasjon og sinne solgte ektemannens personlige bilskilt til Ferrarien, MED575, et fjernstyrt helikopter og en bil de hadde kjøpt til sønnen for å få penger til livets opphold, noe mannen ikke håndterte og som var starten på ekteskapets oppløsning.

Jane oppdaget så at en sko fra hvert eneste av parene hun hadde, klær verdt minst 50.000 kroner, håndveskene hennes og tre ballkjoler verdt om lag 35.000 kroner hadde forsvunnet.

Mannen Neil skal ha sendt tekstmeldinger til kona og hevdet at Sir Paul McCartneys ekskone Heather Mills og finalist i Pop Idol Gareth Gates hadde fått skoene, men naboer skal ha sett at han bar klær til en søppelbøtte. Etterforskere fortalte så i retten at de hadde funnet spor av brente kvinneklær i bøtten.

Mannen anker dommen på at han satte konas klær i lys lue.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter