Gå til sidens hovedinnhold

Brasil må vente for Costa

Diego Costa har blikket festet på Champions League.

ATLETICO - PORTO 2-0:

Diego Costa er en mann det er vanskelig å unngå. Enten man er medspiller, motspiller, landslagssjef eller tilskuer.

Den notoriske bråkmakeren fikk sin landslagsdebut for Brasil i starten av 2013, men annonserte i oktober at han heller vil spille for Spania.

- En brasiliansk spiller som nekter å ta på seg drakten til Brasils landslag og delta i VM i ditt eget hjemland, er automatisk utelatt. Han vender ryggen til det millioner av mennesker drømmer om, å representere et land med fem VM-titler på hjemmebane i Brasil, sa en snurt Luiz Felipe Scolari.

Det er imidlertid lenge til VM-sluttspillet i Brasil. Diego Costa har blikket festet på suksess med klubblaget.

Atletico Madrid utfordrer Barcelona og Real Madrid i La Liga, og befinner seg på andreplass, men med like mange poeng som serieleder Barcelona etter 15 serierunder.

Laget fra den spanske hovedstaden gjør det også svært bra i Champions League.

Diego Costa scoret 2-0-målet som trygget seieren i onsdagens hjemmekamp mot Porto. Raul Garcia scoret det første målet da Porto ble slått ut av Champions League.

Zenit St. Petersburg tapte 1-4 borte mot Austria Wien, men det spilte ingen rolle ettersom Atletico samtidig slo Porto. zenit tok andreplassen og er sammen med Atletico klar for sluttspillet.

Anført av Diego Costa har Atletico gått ubeseiret gjennom gruppespillet. På seks kamper har det blitt fem seirer og én poengdeling.

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken