Manchester United vant mandag 2-0 over Peterborough United i en treningskamp. Motstanderlaget, som ledes av Sir Alex Fergusons sønn Darren, imponerte tidvis, men ble til slutt slått av et selvmål og en scoring av innbytter Darren Gibson.

Den som imponerte aller mest, var imidlertid Rafael Da Silva (18). Brasilianeren spilte 90 minutter på Uniteds høyreback, mens tvillingbroren Fabio fikk 45 minutter som venstreback.

- En øyeåpner
- De unge spillerne var fantastiske og unge Rafael på høyreback var en sensasjon for meg. Det var virkelig en øyeåpner for oss. Han hadde ikke spilt på ett år, men spilte hele kampen i dag. Hans bror Fabio spilte 45 minutter og han gjorde det også bra, så vi er veldig fornøyde med deres bidrag, sa Ferguson ifølge manutd.com etter kampen.

18-åringene kom til Manchester fra Fluminense i januar i år.

Ettersom United nå har leid ut Danny Simpson til Blackburn ut hele den kommende sesongen, er det gode sjanser for at spesielt Rafael ganske snart får sin debut i Premier League.

Ellers er tirsdagens store tema i lokalavisen Manchester Evening News, som har god kunnskap om hva som rører seg på Old Trafford, at Louis Saha er på vei bort fra klubben.

Saha ble utelatt fra troppen til Ole Gunnar Solskjærs testimonial og fikk heller ikke delta i mandagens treningskamp.

På spissjakt
Til tross for at Wayne Rooney sto over kampen på grunn av skade, og til tross for at Saha er frisk og i full trening, valgte manager Sir Alex Ferguson å utelate franskmannen.

29-åringen skal nå være aktuell for Sunderland, Paris St. Germain og Monaco. Flere andre klubber kan også komme til å melde seg på i kampen om 29-åringen, som imponerte så stort i Fulham, men som har slitt med skader i United.

Ferguson ønsker samtidig å hente en ny spiss til Manchester, og aller helst Tottenhams Dimitar Berbatov.

Enn så lenge har han foruten Saha og Rooney også Carlos Tévez og Frazier Campbell som spissalternativer i A-stallen. Tevez og Campbell startet sammen på topp for United mot Peterborough. Campbell scoret mot Espanyol, men gikk målløs av banen halvveis i kampen mandag kveld.

Uniteds lag: Tomasz Kuszczak; Rafael Da Silva, Wes Brown, Rio Ferdinand, Patrice Evra; David Gray, Darren Fletcher, John O'Shea, Nani; Carlos Tévez, Frazier Campbell. Innbyttere (alle ble brukt): Ron-Robert Zieler, Jonathan Evans, Tom Cleverley, Fabio Da Silva, Craig Cathcart, Lee Martin, Rodrigo Possebon, Darren Gibson.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).