Oslo (NTB): Anders Behring Breivik viser til en egen nettside i sine brev fra fengselet. På bloggen møtes tilhengere for å diskutere politikk og hvordan de skal hjelpe Breivik i fengsel, skriver VG.

VG skriver at de har lest flere av brevene terrortiltalte Breivik har sendt til høyreekstremister fra fengsel, der han oppfordrer dem til å gå inn på en konkret nettside.

På den engelskspråklige bloggen henvises det blant annet til Breiviks manifest, hvor han skriver at alle såkalte multikulturalistiske ledere vil bli tilgitt av Knights Templar hvis de gir fra seg makten innen 1. januar 2020.

Bloggen drives av en person som ikke står fram med sitt ekte navn og som har skjult sporene sine godt, slik at det er svært vanskelig å finne ut av identiteten hans. Vedkommende har blant annet oversatt så å si alt VG skrev fra rettssaken mot Breivik til engelsk.

På nettsiden diskuteres det hvordan man skal skrive til Breivik i fengsel, hva slags forholdsregler man bør ta og hvordan han kan oppmuntres bak murene.