Gå til sidens hovedinnhold

Brud leter etter mann

Bente Hafslund fra Kristiansand er hovedpersonen i den nye reality-serien « Bill.mrk.: Bryllup». Bryllupet skal stå i mai, men 25-åringen har foreløpig ingen kjæreste.

I løpet av 45 dager skal hun finne en mann, forelske seg, bli fridd til og gå opp alteret - alt mens TV-seerne ser på.

Som eneste medie er Absloutt underholdning tilstede på Bentes debut foran TV-kameraene. Under reklameopptaket for TV3s nye reality-serie « Billettmerk bryllup», er Bente Hafslund nervøs. Debuten skjer ikledt brudekjole.

Ektemann ukjent
Den 25 år gamle frisøren fra Kristiansand skal nå begynne jakten på drømmemannen. Datoen er satt, kirken bestilt og kjolen er valgt. Men foreløpig har Bente ingen anelse om hvem hennes ektemann vil bli.

- Selvfølgelig er jeg nervøs. Om 45 dager skal jeg gifte meg. Enhver brud er vel nervøs, og jeg har ikke engang en mann ved min side, sier hun til Abolutt underholdning på TV 2.

- Det var egentlig først da jeg stod i brudekjolen, at jeg forstod hva jeg har gitt meg ut på. Da jeg kom inn her og så TV-kameraene, begynte det å gå opp for meg.

Kjempedesperat
Bente forstår folk som synes dette er en merkelig måte å finne en mann på.

- Det føles merkelig for meg også. Jeg er klar over at det kan virke kjempedesperat. Men jeg er jo heldig, som får hjelp av eksperter som vil passe på meg. Men det hele er jo litt sprøtt da ...

Hvilken mann er det Bente jakter på?

- Enhver mann har sin sjarm. Sjarm er det viktigste. Smil med øynene, man kan lese mye på øynene, smiler sørlandsjenta.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter