Gå til sidens hovedinnhold

Buffon stoppet LSK-helt

Mario Balotelli viste hvordan det skal gjøres.

MALTA - ITALIA 0-2:

Italia er på god vei mot VM i Brasil etter at Malta ble slått 2-0 på Ta'Qali Stadium i Valletta tirsdag.

Mario Balotelli scoret begge Italias mål, og de asurblå leder nå Gruppe B, tre poeng foran Bulgaria som har én kamp mer spilt.

Balotelli scoret, Mifsud bommet
Balotelli har fremdeles til gode å bomme på straffespark i en obligatorisk kamp, og Milan-spilleren gjorde heller ingen feil fra elleve meter i møtet med Malta.

Stephan El Shaarawy ble lagt i bakken inne i vertenes sekstenmeter allerede etter åtte minutter, og Balotelli hadde få problemer med å få ballen i nettet bak Justin Haber.

Verre gikk det for den tidligere Lillestrøm-spilleren Michael Mifsud da Malta fikk straffe noen minutter senere.

31-åringens forsøk ble nemlig mesterlig stoppet av Gianluigi Buffon som var kjapt nede i sitt høyre hjørne og reddet straffen han selv lagde.

Balotelli igjen
Mifsud ga seg imidlertid ikke med det og minutter senere var han på farten igjen, passerte Leonardo Bonucci og hamret ballen i tverrliggeren.

Mifsud spilte i Lillestrøm mellom 2004 og 2007 og ble en hit blant kanarifansen da han blant annet ble matchvinner mot erkerival Vålerenga både på Åråsen og på Ullevaal.

Noe VM kan nok imidlertid Michael Mifsud og Malta se langt etter.

Rett før pause doblet Mario Balotelli ledelsen for gjestene da han bredsidet innlegget fra Milan-lagkamerat Mattia De Sciglio i mål.

Flere mål ble det ikke og dermed tok Italia oppskriftsmessig med seg tre poeng fra Malta.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken