Gå til sidens hovedinnhold

Bundet jente svømte i sjøen

I tre timer svømte tiåringen Huang Li rundt med hender og føtter bundet.

Og det var faren Huang Daosheng som bandt hennes hender og føtter sammen, men forteller at det var tiåringen selv som insisterte på å gjøre det, melder AP.

Etter datteren var ferdig sammenbundet kunne han se datteren svømme rundt som en delfin i det kalde vannet i elven Xiang sør i Kina.

Den engelske kanal
Ifølge faren har datteren Huang Li en stor drøm om å en gang kunne svømme over den engelske kanal, og mente dette kunne være et steg på veien.

- Hun svømmer perfekt og insisterte på å gjennomføre dette, forteller faren.

Datteren skal ha fått ideen om dette etter å ha sett noe liknende på fjernsynet.

Faren er selv treneren for den svømmeglade datteren, siden ikke familien har råd til å ansette en egen trener for henne.

Hun skal ha begynt å svømme som seksåring, og snakker til stadighet om den engelske kanalen.

- Betyr alt for meg
- Hun spør meg hver dag om «kan jeg nå målet?», «er den engelske kanalen bred?» og «er bølgene veldig høye?», forteller Daosheng.

Selv om faren forsikrer om at det ikke svømmestuntet var farlig, viser bildene en tiårig jente som er blåfrossen og hutrende, og hun kjemper med å holde hodet over vannet.

- Det er ikke farlig, for hun er virkelig god til å svømme. Dessuten svømte jeg med henne og var i nærheten, sier faren til sitt forsvar, og legger til at datteren betyr alt for henne.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler