Gå til sidens hovedinnhold

Bush (17) har en kule i pannen

17 år gamle Joshua Bush har en kule sittende fast i pannen, men han nekter å fjerne den. Han mener det ville virke krenkende.

Politiet og aktoratet Port Arthur i har ifølge nyhetsbyrået AP nå gitt opp, etter gjentatte forsøk, å tvinge ut kula som er plassert midt i pannebrasken til Bush.

Kulen kan bli
17-åringen og hans advokat mener på sin side at det å fjerne kulen vil virke krenkende på Joshuas rettigheter.

Kulen skulle opprinnelig vært brukt som bevis mot Bush i en sak om et innbrudd på en parkeringsplass og en skyteepisode i en bruktbilbutikk han skal ha vært innblandet i, men nå mener altså politiet de har nok bevis og at kula derfor kan bli der den er.

To ganger har aktoratet fått ransakelsesordre for å få fjernet kula fra Joshuas panne. Bush og hans advokat står imidlertid på sitt og har fått «støtte» fra noen hold.

Arrestert
- Det er uheldig at dette viktige beviset er på et sted hvor det ikke er lett å få tak i. Du må balansere vårt ønske om å dømme de skyldige mot at myndighetene ikke skal rote rundt i kroppen vår på grunn av en mistanke, sa Seth Chandler, professor ved University of Houston Law Center like før jul.

Bush ble torsdag arrestert på grunnlag av mistanken om at han var med på innbruddet og den påfølgende skyteepisoden og må nå belage seg på tre måneder bak murene.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken