Gå til sidens hovedinnhold

Byåsen halvveis til semien

Byåsen vant den første av to bortekamper i cupvinnercupen i håndball.

Byåsen har solgt hjemmefordelen i kvartfinalen mot Astrakhan. Dermed må trønderne spille begge kampene i Russland, mot en i utgangspunktet overkommelig motstander.

Bra utgangspunkt
I fredagens oppgjør skaffet Norges i øyeblikket nest beste lag seg et brukbart utgangspunkt, med 30-28-seier. Men trener Arne Högdahl kunne gjerne tenkt seg et større forsprang.

- Vi ledet med fem-seks mål ti minutter før slutt, og burde ha vunnet med mer enn to mål. Det kunne vært et bedre utgangspunkt, men det er greit nok, sier Högdahl til Nettavisen.

Svensken mener Byåsen er et bedre lag enn Astrakhan.

- Hadde vi spilt hjemme/borte hadde vi garantert gått videre. Vi har fortsatt muligheter, men det blir tøft. De er et godt hjemmelag, og har dessuten hjelp av dommerne. De var akkurat slik man kunne frykte på forhånd, sier han.

Tror på avnsement
I fredagens oppgjør ble Gøril Snorroeggen toppscorer med elleve fulltreffere. Camilla Herrem fulgte med åtte.

- Gøril og Camilla scorer bra med mål, ellers er innsatsen fra spillerne på det jevne. Jentene ble litt frustrerte. Delvis fordi vi ikke spiller så bra som vi kan, og delvis på grunn av dommerne, medgir Högdahl. Som tross alt er optimist med tanke på avansement til semifinalen.

- Jeg tror vi går videre, men det kommer til å bli veldig tøft og jevnt.

Den andre kvartfinalekampen spilles i lørdag.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser